Sport

Vânzări sub așteptări la FCSB – Rapid? Mihai Stoica cheamă fanii la stadion: „Pornim favoriți”

Mihai Stoica îi cheamă pe fani la stadion, spunând că FCSB este favorită pentru meciul cu Rapid, aproximând că vor fi 40.000 de fani la stadion.
02.11.2023 | 23:24
Vanzari sub asteptari la FCSB  Rapid Mihai Stoica cheama fanii la stadion Pornim favoriti
Mihai Stoica cheamă fanii la stadion la FCSB - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că s-au vândut deja 30.000 de bilete și că se așteaptă ca până duminică, 5 octombrie, la ora meciului cu Rapid să mai fie vândute încă 10.000 de tichete.

Mihai Stoica cheamă fanii la stadion la FCSB – Rapid

Mihai Stoica îi cheamă pe fani la stadion pentru duelul dintre FCSB și Rapid, aproximând că vor fi 40.000 de fani la stadion: „Nu am spus că s-au vândut peste 40.000 de bilete, momentan s-au vândut 30.000 de bilete și cred că la ora meciului vom fi pe la 40.000 de fani.

ADVERTISEMENT

O să fie și o parte a stadionului goală, pentru că nu vrem niciun fel de incidente între suporteri și de aceea mă aștept să fie 40.000 de suporteri duminică.

Avem sold out pe tribuna 2, pe toate cele trei inele. Toți jucătorii sunt bine la noi, inclusiv Chiricheș. N-am mai avut așa dinaintea meciului cu UTA”.

ADVERTISEMENT

„Cred că vom câștiga meciul ăsta!”

Mihai Stoica a continuat și este încrezător în FCSB, explicând care sunt motivele pentru care crede că vicecampioana României se va impune în fața Rapidului, punând pe seama ghinionului rezultatele nefavorabile din ultima perioadă.

„Ținând cont de mulți factori pornim favoriți și cred că vom câștiga meciul ăsta. Așa cum am câștigat anul trecut meciul cu Rapid, când Pintilii apărea într-o postură nouă.

ADVERTISEMENT

Veneam și după meciul cu West Ham, dar am avut o abordare foarte bună. Prea ni s-au întâmplat toate în ultima perioadă”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Sigur, e discutabil cum s-a dictat pentru noi penalty la Ovidiu, e discutabil dacă Dawa trebuia sau nu să fie eliminat cu Petrolul, dar greșelile împotriva noastră au fost înfiorătoare.

ADVERTISEMENT

La Sibiu ne anulează aiurea un gol, că așa a vrut el, acum ne anulează un gol pentru că a văzut că mingea a depășit linia, dar nu a depășit-o.”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,10 este cota pentru "1 solist” la meciul FCSB - Rapid