Sport

Varianta ideală pentru Solskjaer dacă pleacă de la Manchester United! Îl poate antrena pe Erling Haaland

Au apărut mai multe variante pentru Ole Gunnar Solskjaer, în cazul în care va pleca de la Manchester United.
25.10.2021 | 22:12
Varianta ideala pentru Solskjaer daca pleaca de la Manchester United Il poate antrena pe Erling Haaland
ADVERTISEMENT

Tehnicianul norvegian ar urma să preia naționala țării sale, unde are parte de o echipă impresionantă, cu două staruri ale fotbalului mondial, și anume Erling Haaland și Martin Odegaard.

Ole Gunnar Solskjaer nu a fost demis de conducerea lui Manchester United nici după umilința din derby-ul cu Liverpool, scor 0-5, însă aceștia nu sunt mulțumiți de felul în care se descurcă echipa, în ciuda transferurilor răsunătoare făcute în ultimii doi ani.

ADVERTISEMENT

Varianta ideală pentru Solskjaer dacă pleacă de la Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer continuă pentru moment să fie antrenorul lui Manchester United, însă mai multe înfrângeri ar conduce la o inevitabilă despărțire de „diavolii roșii”.

Varianta ideală pe care Ole ar urma să o aibă în vedere este poziția de selecționer al Norvegiei, conform spuselor lui Jan Aage Fjortoft, fost internațional norvegian și atacant în Premier League.

ADVERTISEMENT

„Va avea nevoie de o perioadă liberă. După îl va urma pe Solbakken la naționala Norvegiei”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare de Fjortoft.

Norvegia, în cursă pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022

În momentul de față, Norvegia este implicată direct în lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, nordicii aflându-se pe locul doi în grupa G, la două puncte distanță de Olanda, liderul grupei și la două puncte în fața Turciei, formația clasată pe locul trei.

ADVERTISEMENT

Principalele atuuri ale norvegienilor sunt jucătorii de atac, și anume, Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund, Martin Odegaard, mijlocașul ofensiv al lui Arsenal, dar și Jens Hauge, tânărul atacant al lui AC Milan.

De-a lungul carierei de antrenor, Ole Gunnar Solskjaer a mai pregătit două formații, pe Cardiff City, în Premier League și pe Molde, pe care a făcut-o campioana Norvegiei.

ADVERTISEMENT

Din luna martie 2019, Ole Gunnar Solskjaer este antrenorul lui Manchester United, iar contractul său mai este valabil până în vara anului 2024.

Nici în cariera de fotbalist, Solskjaer nu a schimbat prea multe echipe. A început fotbalul la Clausengen, după care a fost transferat de Molde, urmând ca în 1996 să semneze cu Manchester United, club de la care s-a și retras.

Pentru fanii lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer rămâne legendar pentru golul marcat în finala Champions League din 1996, împotriva lui Bayern Munchen, scor 2-1, când el a marcat golul victoriei chiar pe finalul confruntării.

  • 48 de ani are Ole Gunnar Solskjaer
ADVERTISEMENT