Fotbal intern

Vasile Miriuță, apel către oficialii dinamoviști cu privire la Gigi Mulțescu: ”Lăsați-l să-și vadă de bătrânețe”

11.04.2021 | 12:14
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Dinamo, Vasile Miriuță și-a exprimat îngrijorarea față de starea de sănătate a actualului tehnician al ”câinilor”, Gigi Mulțescu.

Vasile Miriuță o pregătește în acest moment pe Minaur Baia Mare, în Liga 3, dar este la curent cu tot ce se întâmplă la clubul din Ștefan cel Mare. Fostul internațional maghiar este de părere că Gigi Mulțescu nu trebuia să accepte provocarea de a o salva pe Dinamo.

ADVERTISEMENT

Maramureșeanul a declarat că este sincer îngrijorat de situația în care se află antrenorul Gigi Mulescu, a cărui stare de sănătate este serios afectată de stresul cauzat de problemele din curtea ”câinilor”.

Vasile Miriuță: ”Îmi era frică să nu pice”

Vasile Miriuță a jucat la Dinamo, la începutul anilor ’90, și este cunoscut ca un mare susținător a clubului din Ștefan cel Mare. A și antrenat echipa în sezonul 2017-2018 și a rămas un fidel susținător al roș-albilor. Fostul mijlocaș îl susține pe actualul antrenor al lui Dinamo, dar a declarat că l-ar vedea pe Gigi Mulțescu într-o altă poziție decât cea de tehnician.

ADVERTISEMENT

”Dinamo trebuia să-l lase în pace, să își vadă de bătrânețea lui, de copii și nepoți! Am văzut cum era după meciul cu Academica Clinceni, îmi era teamă să nu pățească ceva pe bancă, să nu se întâmple ceva la meci. Îmi era frică să nu pice! 

Toată stima și respectul pentru dânsul, dar îi e greu în situația în care e Dinamo acum. La ce stres e pentru dânsul acolo, el trebuie să fie manager sau director sportiv, cu unul sau doi oameni lângă el. Singur nu poate”, a declarat Miriuță, la Pro X.

ADVERTISEMENT

Și familia îi cere lui Mulțescu să renunțe

Gigi Mulțescu a declarat imediat după eșecul cu Academica Clinceni că este la capătul puterilor și se gândește serios să renunțe la meseria de antrenor pe care o practică de peste 30 de ani.

Și fiul tehnicianului, fostul portar Cătălin Mulțescu, încearcă să-și convingă părintele să se retragă, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Suporterii și-au declarat susținerea necondiționată pentru cel pe care îl consideră o legendă a clubului, iar Vasile Miriuță le arată obrazul oficialilor din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”El a mai fost la Dinamo și a avut 3-4 meciuri bune, echipa juca. A fost dat afară, iar acum, când nu se bagă nimeni, l-au adus din noi. În locul lui nu acceptam! El a arătat că e dinamovist adevărat”, a mai spus Miriuță, pentru sursa citată.

În vârstă de 69 de ani, Gigi Mulțescu este la al cincilea mandat de antrenor pe banca lui Dinamo, alături de care a cucerit, ca jucător, trei titluri de campion și de două ori Cupa României.

ADVERTISEMENT