Fotbal intern

Vasile Miriuță laudă revenirea lui Steliano Filip la Dinamo. Ce spune de Damjan Djokovic

23.01.2021 | 00:23
Vasile Miriuta lauda revenirea lui Steliano Filip la Dinamo Ce spune de Damjan Djokovic
ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță consideră că revenirea lui Steliano Filip la Dinamo a fost una foarte inspirată. Antrenorul  a vorbit și despre Damjan Djokovi, care s-a transferat la Rizespor-ul lui Șumudică.

Steliano Filip este ultimul transfer al lui Dinamo, care l-a adus ca înlocuitor pentru Juan Camara, care este dorit de Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui CFR Cluj consideră că Damjan Djokovic a luat decizia corectă să plece de la CFR Cluj, după patru ani în Gruia și nu l-a surpins că a semnat cu echipa lui Șumudică și nu cu cea a lui Petrescu.

Vasile Miriuță are încredere în Steliano Filip: „Știe ce înseamnă Dinamo”

Vasile Miriuță, fostul antrenor al lui Dinamo, îi laudă pe cei de la Dinamo, care cu ajutorul lui Nicolae Badea au reușit să îl repatrieze pe Steliano Filip: „Revenirea lui Steliano e foarte bună. El știe ce înseamnă Dinamo și la bine și la greu”.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Filip în Ștefan cel Mare în sezonul 2017/2018 și-a adus aminte și de un episod mai puțin fericit care l-a avut în prim plan pe noul fundaș stânga a lui Dinamo: La episodul cu hotelul, au stat mai mulți într-o cameră, eu nu i-am controlat, asta am auzit a doua zi. Ei au stat la o discuție, dar cea mai mare greșeală a fost că un reporter de la Telekom a stat cu ei. Probabil s-a băut o sticlă, sau două. Dar asta a fost greșeală mare, că au stat cu jurnalistul. Dănciulescu mi-a spus târziu de dimineață, că n-a vrut să mă trezească”, și-a adus aminte Miriuță. Episodul la care face referire Miriuță s-a petrecut la Piatra Neamț, la un meci de Cupă cu Ceahlăul, când mai mulți jucători dinamoviști au consumat alcool și au provocat scandal în hotel, în noaptea dinaintea partidei.

Vasile Miriuță îl felicită pe Djokovic pentru că a ales Rizespor: „Tot la Șumudică mergeam”

Vasilie Miriuță îl apreciază foarte mult și pe mijlocașul Damjan Djokovic, unul dintre jucătorii CFR-ului care au dus greul în ultimii ani, fapt scos în evidență și de către tehnicianul clujenilor, Edi Iordănescu: „Djokovic a jucat foarte bine la CFR, dar cred că e un moment bun și pentru club și pentru el să plece.

ADVERTISEMENT

Actualul antrenor al lui Minaur Baia Mare e de părere că CFR Cluj nu va resimți lipsa mijlocașului defensiv al campioanei României, care consideră că are nevoie mai mult de jucători de atac: „Era timpul să plece și el într-un alt campionat, chiar dacă a mai jucat în străinătate. CFR are nevoie de jucători cu creație și pe atac”.

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Damjan Djokovic și faptul că era dorit atât de Dan Petrescu la Kayserispor, cât și de Șumudică la Rizespor: „Probabil, conducerea l-a înțeles și pe jucător și suma a fost bună, mai ales pe praful ăsta. În locul lui, tot la Șumudică mergeam. A stat trei ani la Petrescu, ia să mai vadă și cum e cu Șumudică”, a spus Vasile Miriuță pentru Look Sport.

ADVERTISEMENT