Fotbal intern

Vasile Mogoș, îndrăgostit de România: „Mi-aș tatua steagul țării în dreptul inimii”. Video

10.11.2020 | 15:08
Vasile Mogos indragostit de Romania Mias tatua steagul tarii in dreptul inimii Video
ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta convocat de Mirel Rădoi pentru duelurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord a vorbit într-un interviu despre ce ar face în cazul în care naționala s-ar califica la Mondialul din 2022. 

Mogoș a acordat un interviu Federației Române de Fotbal și a făcut trimitere și la un episod din trecut, atunci când s-a spus despre el că ar fi fost aproape să ajungă după gratii.

ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 28 de ani al lui Chievo Verona a vorbit și despre îmbunătățirile pe care ar vrea să le aducă la nivelul jocului său, dar a comentat și o eventuală pătrundere în politică.

Vasile Mogoș, îndrăgostit de România: „Mi-aș tatua tricolorul”

Chiar dacă și-a făcut debutul la echipa națională de abia în urmă cu un an, atunci când a fost convocat de Cosmin Contra și utilizat 90 de minute în duelul pierdut scor 0-2 în fața Suediei, Vasile Mogoș se declară îndrăgostit de România.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul născut în Vaslui a acordat și pentru FANATIK un interviu în exclusivitate, în luna februarie a anului 2020, în care și-a relatat experiențele din timpul pandemiei de coronavirus, din Italia.

El a mărturisit că, dacă echipa națională ar obține calificarea la Campionatul Mondial din 2022, ar fi dispus să își tatueze steagul României în dreptul inimii. De asemenea, Mogoș a descris poporul român ca fiind un popor format din oameni frumoși și muncitori.

ADVERTISEMENT

„Mi-aș tatua steagul României în dreptul inimii, dacă ne calificăm la Mondialul din 2022. Aș descrie românii în fața unui italian ca fiind frumoși, în primul rând, dar și muncitori. Nu m-aș înscrie într-un partid politic pentru a-i reprezenta pe românii din Italia, deoarece nu mă interesează politica, dar aș vrea să fiu medic.

După prima mea convocare la echipa națională am păstrat legătura cu Dan Nistor și cu George Pucaș, dar mă înțeleg bine cu toți băieții. Chiar dacă nu am avut o evoluție bună cu Suedia, nu m-am temut că nu voi mai fi convocat la primul lot. Tricoul de la primul meci la echipa națională îl păstrez la casa părinților mei, pe perete. Mentalitatea de învingător este calitatea umană pe care o apreciez cel mai mult la un antrenor”, a spus Mogoș într-un interviu acordat site-ului oficial al FRF.

ADVERTISEMENT

Ce-i trebuie ca să ajungă în Serie A: „Centrări mai bune”

Fundașul dreapta care evoluează pentru formația din Serie B, Chievo Verona, a povestit și despre provocările întâlnite pe parcursul carierei de fotbalist. El a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați din fotbal și a vorbit despre ceea ce îi lipsește pentru a putea evolua în Serie A.

Fotbalistul susține că a fost foarte deranjat de informațiile apărute în spațiul public prin care se transmitea faptul că ar fi fost aproape să ajungă în închisoare. De asemenea, el a anunțat că vrea să scrie o carte despre viața lui, în viitor, și a dezvăluit pe ce piesă a făcut karaoke vara tercută.

„Primii bani câștigați ca fotbalist au ajuns la părinții mei. Am fost mereu concentrat pe fotbal, niciodată nu m-am uitat la arbitru. Ca întâmplări nefericite, din păcate i-am rupt umărul unui coleg la antrenament. Cred că pentru a ajunge în Serie A, trebuie să îmi îmbunătățesc centrările și faza ofensivă cât mai mult. 

A apărut în presa din România, dar și în cea din Italia, că ar fi trebuit să ajung la închisoare, însă nu este adevărat.  Viciul care mă deranjează la ceilalți este negativismul. Nu îmi place.

Mi-ar plăcea să devină fotbalist copilul meu, dar depinde dacă va fi de acord și nevasta. Important e să fie sănătos. Am cântat la karaoke acasă la mine, în această vară, piesa The Motans – Poem. Într-o zi o să scriu o carte despre viața mea și veți afla atunci titlul ei”, a mai spus Mogoș.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,75 este cota pentru ”X” la meciul România-Belarus. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT