Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vasili Hamutovski, sechestrat în Belarus: „Am interdicție să părăsesc țara încă un an”

Hamutovski trece prin momente dificle în Belarus. Acesta este arestat la domiciliu din cauza faptului că a participat la manifestații politice. Fostul portar al FCSB-ului mai are de executat un an din pedeapsă.
15.10.2023 | 14:43
Vasili Hamutovski sechestrat in Belarus Am interdictie sa parasesc tara inca un an
Vasili Hamutovski, DESTAINURI DIN ARESTUL LA DOMICILIU in Belarus. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Belarus – România este duelul pentru Euro 2024 ce are un numitor comun, Vasili Hamutovski. Fostul portar a fost între buturi atât pentru Belarus, cât și pentru FCSB, în România. În prezent, Hamutovski este arestat la domiciliu și așteaptă să fie eliberat pentru a se putea antrena.

Hamutovski e  arestat la domiciliu

“Voi știți situația cu mine. Încă nu pot să plec în străinătate să antrenez. Am oferte din Arabia Saudită și cu mare plăcere m-aș întoarce și la Steaua, dar nu am voie să plec în străinătate.

ADVERTISEMENT

Interdicția mea mai durează încă un an, dar sper ca situația să se rezolve mai repede, pentru că eu, ca antrenor de portari, să pot să antrenez. Aștept să se rezolve situația cu mine, să pot antrena portarii cât mai repede.

Un an de zile nu am voie să părăsesc țara. Dar eu sper că această situație se va schimba și că mă vor lăsa să plec să antrenez, să fie totul bine. Așa cum știți, sunt în arest la domiciliu”, a declarat Vasili Hamutovski

ADVERTISEMENT

Hamutovski a evoluat doi ani la FCSB

Vasili Hamutovski va privi de acasă duelul dintre Belarus și România. Fostul portar al celor de la FCSB este dezamăgit de starea gazonului din Ungaria, însă speră ca cele două echipe să poată furniza spectacol. Vasili Hamutovski are 26 de selecții pentru naționala sa și a jucat timp de 2 ani la FCSB.

“Eu sper că această problemă se va rezolva și că voi fi permis să plec să antrenez, astfel încât totul să fie bine. În timp ce sunt aici, mă mențin în formă, mă antrenez, citesc literatură și fac analize pentru antrenorii de portari. Ca antrenor de portar, fac multe analize video.

ADVERTISEMENT

În Arabia Saudită sau în Ucraina, ca antrenor de portari, facem multe analize video pentru echipă despre portarii adversari. Realizăm analize despre adversari, inclusiv grupe de atac.

Pot să ies afară, pot să alerg, să mă antrenez, dar nu pot să plec din țară. Sâmbătă și duminică trebuie să fiu acasă, iar în celelalte zile pot să merg la antrenamente. Cu toate acestea, nu am voie să plec în străinătate și să antrenez o altă echipă.”, a completat Vasili Hamutovski.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Hamutovski e arestat la domiciliu

 

ADVERTISEMENT