Sport

Vedeta CFR-ului, pacient de lux după o nouă accidentare: „Nu are continuitate și nu poate să ne ajute“!

CFR Cluj nu poate beneficia de vedeta echipei, după o nouă accidentare care-l va ține departe de gazon în play-off, ceea ce l-a dezamăgit pe Adrian Mutu, antrenorul feroviarilor.
29.03.2024 | 09:56
Vedeta CFRului pacient de lux dupa o noua accidentare Nu are continuitate si nu poate sa ne ajute
VedetA CFR-ului, din nou pe mâinile medicilor după o recidivă a accidentării / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Feroviarii au transferat un jucător cu greutate internațională, chiar în această iarnă, însă a devenit pacient de lux. Transferul anunțat cu fast de Nelu Varga se dovedește un eșec, pe un model deja falimentar pentru CFR-iști.

El Kaddouri, vedetă de lux în infirmeria CFR-ului

Omar El Kaddouri se profilează a fi un nou transfer ratat pentru clujeni, după o recidivă a accidentării. Marocanul nu va fi disponibil pentru următoarele partide, după ce deja a ratat 4 partide după pauza competițională.

ADVERTISEMENT

El Kaddouri are probleme musculare, după ce s-a mai accidentat și pe 20 februarie, ceea ce-a atras furia antrenorului CFR-ist. Adrian Mutu, cel care a șocat cu un transplant de păr, se declară dezamăgit de starea fizică precară a marocanului, pe care nu-l poate folosi prea curând.

„Kaddouri s-a accidentat din nou, aceeași problemă. Nu pot să vă spun din punct de vedere medical. Îmi pare rău pentru el, că nu are continuitate aici și nu poate să ne ajute. Dar, asta este situația”, a spus antrenorul Adrian Mutu, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Un nou caz Julio Baptistă și Konoplyanka, aproape aceleași rezultate

Nu este primul transfer de răsunet pentru CFR Cluj, club cunoscut pentru „dinozaurii“ aduși cu surle și trâmbițe. În general, clujenii au transferat nume mari, dar aflate la final de carieră sau chiar RETRASE, revenite în fotbal.

Primul nume mare adus de clujeni a fost Julio Baptista, sosit în vara anului 2018. Brazilianul a avut o carieră strălucitoare, bifând borne impresionante în tricourile lui Real Madrid, Arsenal, Roma sau Sevilla.

ADVERTISEMENT

Brazilianul nu a jucat decât 3 meciuri, adunând în total 42 de minute, o medie de 14 minute per meci! Un alt caz a fost Yehven Konoplyanka, jucător legendar al Ucrainei, care a bifat doar 4 meciuri pentru CFR-iști.

Paradoxal, Konoplyanka nu a fost accidentat mult timp, dar n-a fost preferat de Andrea Mandorlini din cauza sistemului. Ucraineanul s-a declarat dezamăgit de relația cu antrenorul italian, întrucât a fost mințit cu privire la rolul său în club.

ADVERTISEMENT

Astfel, Omar El Kaddouri, fost fotbalist la Napoli sau Torino, se profilează a fi un nou transfer „marca înregistrată“ CFR. Din păcate, fotbalul românesc atrage nume mari, dar doar la apus de carieră, când nu mai pot ajuta real cluburile.

ADVERTISEMENT