Sport

Vedeta de la FCSB, pusă la pământ de Mitică Dragomir. „Stă nasol cu psihicul”

După un start de sezon excelent, Florinel Coman traversează o eclipsă de formă. Mitică Dragomir a declarat că atacantul celor de la FCSB are probleme cu psihicul.
18.09.2023 | 19:00
Vedeta de la FCSB pusa la pamant de Mitica Dragomir Sta nasol cu psihicul
Vedeta de la FCSB, pusă la pământ de Mitică Dragomir. „E la pământ cu psihicul”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a avut un început perfect de stagiune, atacantul celor de la FCSB reuşind să marcheze de patru ori în actualul sezon. Însă, în ultimele partide, fotbalistul a mai scăzut în evoluţii.

Vedeta de la FCSB, pusă la pământ de Mitică Dragomir: “E la pământ cu psihicul”

Dumitru Dragomir a vorbit la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ despre situaţia fotbalistului de la FCSB, spunând că Florinel Coman are probleme cu psihicul, acesta fiind capitolul la care trebuie să lucreze:

ADVERTISEMENT

“Florinel Coman stă nasol cu psihicul. Este la pământ cu psihicul. Coman trebuie ajutat, categoric. N-ai văzut ce grimase are când iese din teren. Şi în teren are. Nu îi reuşeşte nimic. 

Nu este fotbalist rău, dar are o linie roşie peste care nu poate trece. Asta este, din păcate”, a declarat Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, eclipsă de formă după eliminarea cu UTA Arad!

Atacantul celor de la FCSB a văzut cartonaşul roşu în meciul cu UTA Arad, lipsind de la derby-ul cu Universitatea Craiova. Atacantului nu i s-a simţit lipsa, FCSB reuşind să câştige fără drept de apel, scor 3-0.

Florinel Coman nu a impresionat nici în cele două meciuri ale naţionalei, cu Israel şi cu Kosovo, pe care le-a început ca titular. Atacantul a scos un penalty împotriva kosovarilor, irosit de Nicu Stanciu.

ADVERTISEMENT

Nici în confruntarea cu Farul Constanţa, câştigată de roş-albaştrii cu 1-0, Florinel Coman nu a impresionat. Atacantul are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro şi este considerat de Gigi Becali cel mai important jucător al echipei.

FCSB este lider în SuperLiga, cu şapte victorii în opt meciuri disputate. Roş-albaştrii au şi o restanţă, cu Hermannstadt, programată pe 21 septembrie.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, de la ora 13:30HORIA IVANOVICI și Mitică Dragomir vă dau întâlnire, imediat după FANATIK SUPERLIGAMAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului

Vedeta de la FCSB, pusă la pământ de Mitică Dragomir

ADVERTISEMENT