Life

Vedetă Exatlon, în ring pentru centură! Rapidist înfocat, vrea să devină campion național

Unul dintre cei mai buni concurenți Exatlon, fost Faimos, va intra în ring într-o gală care i-ar putea aduce centura națională la box.
03.04.2024 | 14:00
Vedeta Exatlon in ring pentru centura Rapidist infocat vrea sa devina campion national
Unul dintre cei mai buni concurenți Exatlon va intra în ring într-o gală care i-ar putea aduce centura națională la box / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirel Drăgan este unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea sporturilor de contact. Multiplu campion mondial și european la Kempo, el vrea să repete performanța și în lumea boxului.

Mirel Drăgan, rapidist înfocat, boxează pentru centura de campion național

Mirel Drăgan este cunoscut în România pentru performanțele sale în lumea artelor marțiale. Dar, așa cum a dezvăluit el pentru FANATIK, ceea ce nu se știe este că iubește Rapidul mai mult ca orice. Merge în galerie, suferă sau se bucură alături de echipă și face totul pentru ca iubitele sale culori, alb-vișiniul, să fie la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care, de ceva vreme, s-a alăturat echipei Rapid la box. Iar vineri, pe 5 aprilie, Mirel Drăgan va intra în ring să apare culorile alb-vișinii. Și, desigur, să câștige centura de campion național pusă în joc.

”Vom fi trei rapidiști în gala. Eu, Filip Cristian și Hibliciuc Mogly. Am un adversar dificil pentru centură. Vorbim de Ionuț Trandafir, un boxer cu un palmares de 62 de meciuri la profesioniști. Locuiește și se antrenează în Franța”, ne-a spus Mirel Drăgan, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Ceea ce trebuie precizat este că palmaresul adversarului lui îi este mult superior. Până acum, Mirel a luptat în mult mai puține meciuri de box, el fiind, oarecum, la începuturile carierei sale în acest domeniu. Cu toate acestea, precizează el, este optimist cu privire la rezultatul înfruntării.

Meciul lui Mirel Drăgan e main-eventul galei

”Meciul va fi în gală Cobzaru Fight Championship. Sunt foarte pregătit pentru acest meci, va fi un meci de 8 reprize și vreau să demonstrez ca pot face performanță și în boxul profesionist.

ADVERTISEMENT
mirel dragan
Mirel Drăgan, rapidist înfocat, boxează pentru centura de campion național / Fotomontaj: Fanatik

Este al cincilea meu meci, va fi main-eventul serii. Sunt campion mondial și european la Kempo, maestru emerit al sportului și sunt hotărât să fac performanță în boxul profesionist”, ne-a mai spus Mirel Drăgan.

În plus, pentru Mirel, nu va fi chiar atât de greu să se reprofileze. Este obișnuit cu luptele din ring, măcar că, până acum, a fost implicat în nenumărate gale de tip K1. ”La kick-box profesionist am un palmares de 26 meciuri din care 2 doar două pierdute”, ne-a mai spus fosta vedetă Exatlon.

ADVERTISEMENT

Mirel Drăgan, pregătiri intense pentru meciul de centură

”Știu că există un mit conform căruia nu ai voie să ai relații intime înainte de meci. Eu țin cont mereu de acest mit și până acum a fost totul ok. E vorba de săptămâna dinainte de meci, când trebuie să mă concentrez doar pe asta”, ne spunea Mirel Drăgan.

Chiar dacă peste câteva zile va lupta pentru centura de campion național, Mirel Drăgan știe că va veni momentul să pună punct carierei pe care a construit-o în lumea sporturilor de contact. Și, așa cum mărturisea el pentru FANATIK, știe ce va face după ce se va retrage.

Mai exact, Mirel este decis să își deschidă o academie în care să îi învețe pe copii Kempo și arte marțiale mixte. El ne destăinuia că vrea să ofere și altora șansa de a învăța artele marțiale și, desigur, să le împărtășească cât mai multe din experiența sa de campion mondial, european și național.

ADVERTISEMENT