Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vedeta FCSB a scăpat de o accidentare horror: „A trecut printr-o mare cumpănă!”

Ștefan Târnovanu a fost eroul lui FCSB pe Cluj Arena! Vedeta roș-albaștrilor a apărat penalty-ul lui Dan Nistor, dar era să iasă din teren pe targă.
20.02.2024 | 17:32
Vedeta FCSB a scapat de o accidentare horror A trecut printro mare cumpana
Vedeta FCSB a scăpat de o accidentare horror: „A trecut printr-o mare cumpănă!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu (23 de ani) a făcut minuni pe Cluj Arena. Goalkeeperul FCSB-ului a păstrat poarta intactă, chiar dacă „șepcile roșii” au beneficiat de un penalty, pe care i l-a apărat lui Nistor. Ieșeanul a fost însă la un pas să iasă accidentat.

Ștefan Târnovanu, aproape de o accidentare horror în U Cluj – FCSB 0-0: „Mai grav decât nenorocirea cu Pantea”

Ștefan Târnovanu a avut parte de un moment complicat în repriza a doua a meciului dintre U Cluj și FCSB. Portarul oaspeților a fost lovit dur de Silaghi și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vicecampioana se confruntă deja cu probleme grave, în frunte cu accidentarea lui Alexandru Pantea, care va lipsi șase luni.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur mult că nu s-a accidentat grav Târnovanu. Băiatul ăsta are oase atât de tari! Puteam vorbi acolo și de fractură. De roșu și de dublă fractură! N-are intenție se duce din inerție. E în cădere. Nu poți să îl acuzi pe Silaghi.

Dar a trecut printr-o cumpănă copilul ăsta aseară, Târnovanu, incredibilă! Piciorul în pământ, toată greutatea pe piciorul lui. A fost la un pas de o accidentare foarte, foarte gravă. Mă aștept ca el să aibă o ușoară entorsă, dar fiind adrenalina și în febra jocului să nu fi simțit.

ADVERTISEMENT

Dar a trecut peste o mare cumpănă. Doamne ajută că n-a fost ceva mai grav. Și FCSB ar fi avut de suferit mult mai grav decât după nenorocirea cu Pantea.

Ai fi avut un portar în poartă în play-off (n.r. – Andrei Vlad), care n-a mai jucat de doi ani”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e pe live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Nu știu cum am scăpat”

FANATIK a aflat în exclusivitate starea de sănătate a lui Ștefan Târnovanu. Fostul portar al Iașiului e bine, dar nici el nu știe cum a scăpat de o accidentare horror.

„Apropos de FCSB. Vorbeai tu de Târnovanu. Am mai vorbit cu băieții din vestiar. S-au uitat toți la fază și au fost șocați că a scăpat teafăr. Asta spunea și el. ‘Nu știu cum am scăpat’. E bine Târnovanu, asta e vestea bună pentru FCSB, deși Silaghi n-a avut nicio vină. N-a putut să se oprească”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

Târnovanu joacă la FCSB din ianuarie 2020, atunci când a fost cumpărat de la Poli Iași în schimbul sumei de 350.000 de euro. În acest sezon de SuperLiga, goalkeeperul a apărat de 26 de ori poarta roș-albaștrilor, iar în 12 rânduri a păstrat poarta intactă.

Vedeta FCSB, la un pas de o ACCIDENTARE HORROR: “A AVUT O MARE CUMPANA”

ADVERTISEMENT