Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vedeta lui FC U Craiova, aptă pentru derby-ul cu Universitatea Craiova: „Revine după o lungă absență”

FCU Craiova poate da lovitura chiar în derby-ul orașului împotriva celor de la Universitatea. Echipa lui Mititelu îl va avea la dispoziție pe Bauza, care a revenit după accidentare.
03.11.2023 | 15:25
Vedeta lui FC U Craiova apta pentru derbyul cu Universitatea Craiova Revine dupa o lunga absenta
SE-NCING OLTENII! REVIN Bauza si Baeten la Mititelu! U Craiova - FCU Craiova. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCU Craiova se alfă în criză de rezultate. Echipa lui Mititelu ocupă locul 13 în clasamentul Superligii și a pierdut 3 din ultimele 5 partide din campionat. Oțelul, CFR și UTA sunt echipele care au câștigat în fața oltenilor. FCU se pregătește de duelul cu Universitatea Craiova.

FCU Craiova și-a recuperat vedeta

“Poți să dai o știre în premieră. Baeten a depășit accidentarea și va fi la dispoziția colectivului tehnic și e posibil ca și Bauza să fie apt. Cu un bandaj, nu știu ce. A căzut pe mână, a vrut să facă o foarfecă la antrenament și s-a tăiat în ea. 

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă Baeten va juca din primul minut, pentru că a fost accidentat 3 săptămâni, dar va fi apt. Bauza revine și el, de la meciul cu Galați din septembrie nu a mai jucat”, a declarat Alin Buzărin.

“Deci Bauza are șanse să revină în lotul Craiovei pentru acest meci cu cealaltă Craiova. Meciul Craiova – Craiova va avea loc pe Ion Oblemenco. Va fi un weekend cu mulți spectatori”, a punctat Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

Bauza și Baeten revin în lot

Juan Bauza este perla formației lui Adrian Mititelu. În vârstă de 27 de ani, Bauza a marcat de 3 ori în 8 apariții pentru olteni. Argentinianul a jucat ultima oară în meciul cu Oțelul, din septembrie, dar este gata să revină pe gazon în derby-ul Craiovei.

William Baeten este un belgian în vârstă de 26 de ani. Mijlocașul a fost adus de Mititelu la echipa în 2020 și a pus umărul la promovarea în Superligă. Baeten a evoluat ultima dată pentru olteni în partida cu Hermannstadt, din octombrie.

ADVERTISEMENT

FCU Craiova a câștigat ultimul meci din Superligă în septembrie, atunci când a învins-o pe Dinamo cu 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu speră să spargă ghinionul contra rivalilor de la Universitatea, formație care, la rândul ei, se află într-o criză de rezultate.

Universitatea Craiova a pierdut ultimele două meciuri din campionat. Rapid și Petrolul au băgat Craiova lui Rotaru în criză chiar înainte de derby-ul orașului. Universitatea Craiova este pe locul 4 în campionat cu 22 de puncte după primele 14 meciuri.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Bauza si Baeten sunt apti pentru derby

ADVERTISEMENT