Life

Vedeta Puterea dragostei, deja mamă a doi copii, se mărită! Când și unde va avea loc nunta

Vedeta de la Puterea dragostei scapă de burlăcie și ajunge la altar cu alesul inimii ei, devenind și mamă de împrumut! Când va fi nunta?
05.12.2023 | 17:30
Vedeta Puterea dragostei deja mama a doi copii se marita Cand si unde va avea loc nunta
Raluca Munte, vedeta primului sezon Puterea dragostei, face nuntă. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Raluca Munte, vedeta din primul sezon al emisiunii Puterea dragostei de la Kanal D face marele pas! Se căsătorește cu partenerul vieții sale! Iubitul ei are doi copilași dintr-o relație anterioară, cu care focoasa brunetă se înțelege de minune, după cum FANATIK a aflat chiar de la ea!

Raluca Munte, vedeta de la Puterea dragostei 1, face nuntă și vrea să devină mamă!

Vedeta de la Puterea dragostei a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, când va avea loc marea nuntă și mai ales unde. În viitor, după cum ne-a mărturisit bruneta, nu exclude posibilitatea să aducă pe lume propriul ei copil.

ADVERTISEMENT

După căsătorie, Raluca Munte de la Puterea dragostei va purta numele Stanci, căci așa îl cheamă pe Daniel, omul care a cucerit-o definitiv. Bărbatul de care fosta vedetă Kanal D și-a legat destinul are doi copii mici, un băiețel și o fetiță pe care Raluca îi iubește ca și cum ar fi ai ei.

Întrebată de FANATIK dacă s-a obișnuit cu picii iubitului ei, cu care se va logodi pe 16 decembrie, deci în doar câteva zile, Raluca a zis că relația pe care îi are cu micuții este una cât se poate de specială.

ADVERTISEMENT

Bruneta va îmbrăca rochia de mireasă în luna iunie, anul viitor : „Îmi doresc să fiu și mamă”

Cununia de logodnă va avea loc, așadar, peste zece zile. Nunta, la anul! „Da, așa este, ne vom logodi pe 16 decembrie. Nunta va avea loc în luna iunie anul viitor. O să facem nunta la Cluj. Atât pot să spun, deocamdată”, a dezvăluit vedeta de la Puterea dragostei, în exclusivitate pentru FANATIK.

Mai mult de atât, Raluca se vede în curând și mămică! „E de la sine înțeles că îmi doresc să fiu și mamă. Vreau să am propriul meu copil. Cred că orice femeie și-ar dori asta, deci, da, vreau să am un copil”, este anunțul făcut de fosta concurentă din reality-show-ul de la Kanal D, prin intermediul FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nici nu e nevoie de mai multe cuvinte! Spunem asta deoarece se vede de la o poștă că Raluca e în cea mai frumoasă etapă a vieții sale! Pe contul ei de Instagram, bruneta pozează extrem de fericită alături de Daniel și de copiii partenerului ei.

Raluca are o relație specială cu cei doi copii ai viitorului soț

Într-un clip recent pe care l-a postat pe rețeaua de socializare amintită, Raluca Munte le face chiar o surpriză copiilor ei vitregi. Mai precis, frumoasa vedetă îi surprinde cu niște prăjituri. La clipul pe care vedeta Puterea dragostei l-a urcat în mediul online a rezumat perfect ce o împlinește cu adevărat, mai ales în etapa în care se află acum.

ADVERTISEMENT

„Cea mai mare binecuvântare este familia. Vă iubesc din toată inima mea”, scrie Raluca de la Puterea dragostei pe Instagram.

Raluca Munte a fost una din revelațiile primului sezon al emisiunii Puterea dragostei, difuzat în anul 2019, la Kanal D. În prima ediție a reality-show-ului s-a făcut remarcată și Bianca Comănici. Pe fosta lui Livian Pop postul de televiziune a adoptat-o apoi pentru diferite proiecte online. Bianca e singura fostă concurentă de la Puterea dragostei care a rămas, de altfel, în familia Kanal D, alături de Bogdan Mocanu.

În emisiunea prezentată de Andreea Mantea, Raluca Munte a format o pereche cu Ricardo Filip. Relația lor a cunoscut destule frecușuri încât să nu reziste în timp.

 

ADVERTISEMENT