Life

Vedeta serialului Clanul dă verdictul despre actorii apăruți ca ciupercile după ploaie în România: „Nu poți să pui semnul egal”

Denis Hanganu, unul din actorii din serialul Clanul, a vorbit despre ”colegii de breaslă” care se prezintă ca mari artiști, peste noapte.
01.01.2024 | 21:27
Vedeta serialului Clanul da verdictul despre actorii aparuti ca ciupercile dupa ploaie in Romania Nu poti sa pui semnul egal
Denis Hanganu, actor în serialul Clanul. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Vedeta serialul Clanul, Denis Hanganu, e de părere că meseria de actor poate fi pentru oricine, însă nu e de acord ca o persoană care a apărut o dată într-un videoclip sau a avut un rol ocazional într-un film poate fi comparat cu cei care au făcut asta dintotdeauna.

Denis Hanganu din Clanul, despre actorii care apar peste noapte în România

Interpretul lui Tudor Achim în producția Clanul de la PRO TV a spus, cu alte cuvinte, că unele persoane care se cred mari actori după niște simple apariții pe ecran ar trebui să muncească mai mult ca să merite titulatura. De asemenea, susține că nu trebuie văzute la fel actrițele debutante cu cele care au ceva experiență.

ADVERTISEMENT

Denis susține chiar că este o nedreptate ca lumea să pună egal între un tânăr sau o tânără care a apărut peste noapte într-o producție video și actori care de ani buni se dedică acestei meserii. Aici a pomenit-o pe Carmen Tănase, alături de care joacă în Clanul. La categoria ”mari actrițe” a nominalizat-o și pe Maia Morgenstern.

„Mi se pare că această meserie este liberă să fie practicată de către oricine. Poate fi practicată atât timp cât are disponibilitate, voință. Cu atât mai mult și talent. Doar că, eu cred că… Și nu vorbesc doar în numele meu…

ADVERTISEMENT

Îmi permit cu experiența unor roluri destul de la locul lor pentru vârsta mea, să joc alături de doamna Maia Morgenstern. La fel, cu doamna Carmen Tănase. Ambele sunt niște partenere absolut extraordinare! Niște actrițe imense”, a declarat vedeta serialului Clanul pentru ego.ro.

„Nu poți să pui semnul egal între o mare actriță și o mică debutantă”

„Și eu ca tânăr actor simt o nedreptate atunci când văd persoane care spun că au apărut în X videoclip sau în X lungmetraj, serial, și este actriță.

ADVERTISEMENT

Mi se pare că nu este semnul egal. Nu poți să pui semnul egal între o mare actriță cum e doamna Carmen Tănase și o mică debutantă care a avut un rol ocazional într-un produs cinematografic”, a ținut să completeze actorul principal din Clanul, pentru sursa menționată.