Life

Ce joburi au avut vedetele înainte de a deveni celebre? Andreea Berecleanu: „Nu mi-am dorit să fiu jurnalistă”

Vedetele noastre, dar și cele internaționale nu au avut un început facil, când vine vorba de carieră. Multe dintre ele au lucrat în domenii care nu au nicio legătură cu actuala lor meserie.
28.11.2021 | 10:22
Ce joburi au avut vedetele inainte de a deveni celebre Andreea Berecleanu Nu miam dorit sa fiu jurnalista
ADVERTISEMENT

Vedetele ascund multe secrete, printre care și slujbele pe care le-au avut înainte de a deveni celebre. Dani Oțil, Lidia Buble, Paula Chirilă, Andreea Berecleanu, Mihaela Rădulescu, Brad Pitt sau Helen Mirren sunt doar câteva dintre vedetele care au prestat în domenii cu totul și cu totul diferite față de cel în care activează în prezent.

Ce meserie a avut Lidia Buble înainte să devină cântăreață

Lidia este acum una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, însă nu a fost mereu așa. Artista vine dintr-o familie cu 11 copii, unde lipsa banilor s-a simțit destul de mult, tocmai de aceea a fost nevoită să muncească de la o vârstă fragedă.

ADVERTISEMENT

După cum a povestit chiar ea, în adolescență a fost bonă, urmând să se angajeze, ulterior, ca manager de vânzări auto. Totuși, nu a durat foarte mult până când a fost nevoită să își găsească un loc de muncă, așa că s-a apucat de făcut curățenie în scări de bloc.

Ce job a avut Paula Chirilă înainte să fie actriță

Dacă acum este o actriță îndrăgită de multă lume și poate fi văzută în emisiunea XNS, de la Antena Stars, asta nu înseamnă că, înainte de a intra în lumea teatrului și a televiziunii, a dus o viață lipsită de griji. Paula Chirilă a fost nevoită să lucreze ca asistentă medicală în perioada în care era în facultate, iar asta a marcat-o pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

Au fost câteva momente foarte grele în care efectiv au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta nicio secundă cât o să trăiesc, nu am să uit să văd cum tineri mureau absolut fără să le mai putem face nimic, nici eu, nici medicul de gardă, pur și simplu cedau. A fost cumplit, pentru că eu eram la urgențe medicale, chiar unde erau urgențele”, a declarat Paula într-un interviu acordat ciao.ro.

Andreea Berecleanu nu și-a dorit să fie prezentatoare tv

Andreea Berecleanu ocupă în prezent postul de prezentatoate de știri, la Prima Tv, însă aceasta a petrecut mult timp alături de Antena 1. Nimeni nu s-ar gândi că jurnalista ar putea să aibă o altă meserie, însă chiar ea declara că nu și-a dorit decât să fie translator de limba franceză, în trecut.

ADVERTISEMENT

Nu mi-am dorit să fiu jurnalistă, nici vorbă. Visam să fiu translator de limba franceză. Nu profesor pentru că nu mă vedeam să am răbdare suficientă cu cei mici. Şi am ajuns cu totul întâmplător în lumea asta.”, a povestit Andreea, în podcastul lui Damian Drăghici, în urmă cu ceva timp.

Dani Oțil a lucrat ca IT-ist

Dani a devenit cunoscut după ce a început să prezinte matinalul de dimineață alături de prietenul său, Răzvan. Cei doi fac echipă în fiecare dimineață și încearcă să aducă în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” subiecte cât mai interesante.

ADVERTISEMENT

Totuși, Dani Oțil nu a avut mereu legătură cu televiziunea. Prezentatorul a povestit într-una dintre dimineți că a lucrat ca IT-ist câțiva ani, însă acea meserie nu i-a făcut deloc plăcere. Dani susține că cel mai mult îi displăcea când colegele sale îl puneau să le curețe laptopurile de mâncare sau agrafe de birou.

Și acum se practică mâncatul pe tastatură la birou. Am fost și IT-ist când eram mai tânăr, Doamne, ce găseam pe tastaturi. Doamne, ce găseam acolo. Era incredibil! Găseam scame, agrafe de birou, așa era pe vremea aia, păr, cartofi prăjiți.”, povestea, amuzat, Dani.

Cum a ajuns Mihaela Rădulescu să lucreze în Guvern, la 20 de ani

Una dintre divele cele mai admirate din România, Mihaela a dovedit de multe ori că imposibilul poate deveni posibil atunci când îți dorești asta cu adevărat. Celebra prezentatoare a reușit să se dezvolte de-a lungul timpului și să își îndeplinească cel mai mare vis, și anume acela de a deveni celebră în lumea televiziunii.

Totuși, ca orice început de carieră, lucrurile nu au stat mereu roz pentru Mihaela. Vedeta a fost nevoită să lucreze ca taximetrist pentru a-și putea plăti chiria și mâncarea în fiecare lună. Până să intre în televiziune, Mihaela a lucrat ca traducător, urmând să ajungă să lucreze și pentru Guvern.

Cătălin Cazacu a avut propria firmă de pază

Cătălin Cazacu nu se ferește să împărtășească cu cei care îl urmăresc câteva detalii neștiute despre începuturile sale. Pentru că și-a dorit să aibă banii săi și să nu mai depindă de altcineva, Cătălin și-a înființat, în tinerețe, propria sa firmă de pază.

Toată povestea a pornit acum 11 ani, într-un birou mic unde avem dispeceratul. La momentul respectiv, firma avea trei angajați, eu, asociatul meu și un dispecer. Munceam 24 din 24 de ore, ajungeam foarte rar acasă. Noi mergeam la intervenție, noi mergeam la contracte, noi mergeam la încasat. Primi ani așa au fost, abia după am reușit să mai angajăm oameni”, a declarat Cătălin într-un interviu.

Cuza de la Noaptea Târziu a împachetat haine, în magazine

Cuza este în prezent unul dintre concurenții care participă la show-ul de televiziune „Asia Express”. Acesta face echipă cu bunul său prieten, Emi, și încearcă de fiecare dată să câștige fiecare probă. Artistul a devenit cunoscut după ce a înființat trupa Noaptea Târziu, cu care a scos diferite cover-uri la început.

Totuși, începuturile sale au fost destul de grele, deoarece a fost nevoit să lucreze încă din adolescență. Cuza a lucrat în magazine de haine, unde nu câștiga foarte mult, dar era fericit că poate să se întrețină. Artistul a făcut declarații despre trecutul său în timpul unei probe în care a avut de împachetat haine.

Eu am lucrat în magazine de haine când eram adolescent. Știu cam care este principiul de împachetare, dar nu-mi place deloc”, a povestit Cuza.

Și vedete internaționale au pornit de jos

Brad Pitt, actorul care a pus pe jar inimile multor doamne și domnișoare, nu a fost dintotdeauna actor. Acesta are în prezent o avere frumușică, însă, când a început să lucreze, abia reușea să facă banii de buzunar. Prima lui slujbă a fost la un restaurant, unde trebuia să poarte un costum de pui și să facă reclamă la produsele servite. Nu îi este rușine să recunoască aceste aspecte, ba din contră, se mândrește cu începuturile sale.

Câștigătoarea premiului Oscar pentru rolul impecabil din „Regina” a lucrat pentru prima dată într-un parc de distracții. Helen Mirren, actrița de 76 de ani, nu a visat mereu la averea de 100 de milioane de dolari pe care o are. Aceasta a muncit din greu la început pentru a se putea întreține.

ADVERTISEMENT