Life

Vedetele au dezvăluit cele mai penibile momente prin care au trecut. Andreea Bănică: “Am cântat în trening”

Vedetele au dezvăluit care au fost cele mai penibile momente prin care au trecut de-a lungul carierei. Printre acestea se numără Andreea Bănică, Ruby și Connect-R.
23.05.2022 | 18:21
Vedetele au dezvaluit cele mai penibile momente prin care au trecut Andreea Banica Am cantat in trening
Prin ce momente penibile au trecut vedetele din România. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică, Connect-R, Ruby și alte vedete au dezvăluit care au fost cele mai penibile momente pe care le-au trăit vreodată, de-a lungul carierei lor. Și artiștii au parte de astfel de întâmplări de care s-au rușinat la un moment dat, dar care îi amuză acum.

Vedetele au dezvăluit cele mai penibile momente prin care au trecut

Andreea Bănică a avut parte de o întâmplare pe care nu a uitat-o nici acum. Înaintea de un eveniment la care urma să cânte, blondinei i s-au rupt pantalonii la spate, iar ea a fost nevoită să se schimbe în altceva. Singurii pantaloni pe care îi avea la ea erau unii de trening.

ADVERTISEMENT

“Mi s-au rupt pantalonii în spate, la un eveniment, și erau din lac. Și s-au desfăcut așa, de tot, în parc! Mergeam spre concert, a trebuit să ne întoarcem la mașină.

Aveam o pereche de pantaloni de trening. I-am pus pe aceia, am salvat situația. Am cântat în trening.”, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii La Măruță, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Și Amna a avut parte de un incident asemănător în liceu, în timp ce cânta la balul bobocilor.

“Când eram la liceu și cântam la balul bobocilor, eram foarte plinuță și s-au rupt pantalonii în fund.”, a declarat fosta concurentă de la Survivor România 2021.

Un alt exemplu este cel al Mariei Constantin. Interpretei de muzică populară i s-a rupt cămașa în timp ce cobora din mașină.

ADVERTISEMENT

O întâmplare și mai jenantă a fost cea a lui Ruby, care era îmbrăcată într-o ținută sexy atunci când a avut loc un mic incident, la o petrecere.

“Cand m-au prins cu un absorbant într-un corset foarte sexy, transparent, alb, din dantelă. Și eu, cum am învățat de la mamaia să bag lucrurile importante în sân, aia am făcut. L-am băgat în sân și a alunecat pe parcurs.”, a spus cântăreața.

ADVERTISEMENT

“Decepția mea în dragoste. Cred că e cel mai rău lucru care s-a întâmplat vreodată în cariera mea.”, a fost răspunsul vloggeriței Mimi.

Artiștii care uită versurile pe scenă

Alina Eremia a uitat versurile în timpul unui concert, dar a fost salvată de public. Vedeta a îndreptat microfonul către public, iar oamenii știau versurile, așa că artista a reușit să-și amintească și ea restul melodiei.

“Am învățat să citesc pe buze. Dacă se întâmplă să uit, mă uit atent în public și reiau exact de unde trebuie.”, a mai spus jurata de la One True Singer.

Nici Cosmin Seleși nu a reușit să-și amintească replicile în timpul unui spectacol de teatru. Din fericire, spectatorii nu și-au dat seama, iar actorul a fost ajutat de colegi.

“Să uit textul în timpul unui spectacol. Mi s-a întâmplat chiar la Festivalul de Teatru de la Sibiu. M-am simțit foarte prost față de colegii mei, dar spectatorii nu și-au dat seama.”, a povestit fostul prezentator de la Te cunosc de undeva.

Connect-R a trecut printr-un moment penibil chiar la finalul unei sesiuni de fotografii care a avut loc după un concert.

“Am avut un moment în care a trebuit să fac la Baia Maia foarte multe poze. Am făcut cu toată lumea. Într-un final au rămas două fete în colț, singuratice, timide. Am zis dacă ai făcut cu toată lumea, du-te și fă și cu ele.

Zic ‘veniți încoace, nu mai fiți așa timide’. Ele s-au uitat la mine și au zis: ‘noi nu vrem să facem poze cu tine, așteptăm pe cineva’.”, a spus fostul concurent de la Asia Express 2021.

ADVERTISEMENT