Life

Vedetele și horoscopul! Ce spun Armin Nicoară, Conchita de România, Kamara și Răzvan Botezatu despre zodii

Sunt vedete care iau în considerare previziunile horoscopului, printre acestea fiind Armin Nicoară sau Răzvan Botezatu, în timp ce Kamara e oarecum sceptic.
26.11.2022 | 17:36
Vedetele si horoscopul Ce spun Armin Nicoara Conchita de Romania Kamara si Razvan Botezatu despre zodii
Ce spun vedetele despre horoscop / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologia rămâne, pentru unii, un subiect extrem de delicat. Există numeroase persoane care analizează îndeaproape caracteristicile zodiilor lor, însă sunt și oameni care nu dau doi bani pe astrologie. FANATIK a stat de vorbă cu câteva dintre personajele showbizului românesc și a obținut declarații inedite de la Armin Nicoară, Conchita de România, Kamara și Răzvan Botezatu.

Armin Nicoară crede cu toată tăria în zodii și în legea atracției

FANATIK a stat  de vorbă cu Armin Nicoară și a aflat, de la artist, că acesta pune foarte mult preț pe horoscop. Zilnic este gata să-și consulte statusul zodiacal și mizează foarte mult pe ceea ce îi transmite Universul. În exclusivitate, celebrul saxofonist ne-a povestit că a obținut tot ce și-a dorit, prin puterea minții și a legii atracției. Pe principiul: ai grijă ce-ți dorești, căci s-ar putea să și primești!

ADVERTISEMENT

„Da, cred 100% în astrologie și îmi urmăresc zilnic horoscopul. Am fost și la o persoană în București care se ocupă cu așa ceva și mi-a făcut de toate: astrograma, compatibilitate cu zodiile. Eu mai merg și pe legea atracției. Dacă îmi doresc un lucru sau ceva anume, dacă vizualizez ceva sau vreau să obțin ceva, legea atracției te învață cum să obții tot ce îți dorești.

Merg pe toate căile, să spun așa: astrologie, legea atracției. Cred și în câmpul energetic. Acesta trebuie să fie unul limpede, să-ți meargă bine zi de zi. Merg și pe calea religioasă. Îmi place mult acest subiect. Sfătuiesc pe toată lumea să caute pe internet despre puterea gândului, despre legea atracției și să pună în practică tot ce ține de acest aspect. În orice faci, puterea gândului are un mare efect.

ADVERTISEMENT

Îți dorești ceva, o mașină de exemplu…cred că prin puterea gândului, poți să materializezi orice. Dacă gândești bine, atragi bine. E un pic mai greu de lucrat, dar în timp te perfecționezi și vă spun eu sigur că vă merge bine. Sfătuiesc pe toată lumea să încerce asta”, a spus Armin Nicoară, pentru FANATIK, în exclusivitate.

Răzvan Botezatu: „Tot timpul am avut o legătură cu viața de dincolo”

Răzvan Botezatu ne-a mărturisit că iubește tot ce ține de horoscop și astrologie. Fostul moderator Star Matinal de la Antena Stars a dezvăluit, pentru FANATIK faptul că un medium a aflat că el nu are un număr karmic, iar toată energia de care dispune zi de zi este strict legată de ceea ce este el, ca persoană: un om care nu s-a mai reîncarnat niciodată. Pe de altă parte, Bote ne-a mai spus că visează deseori persoanele dragi care nu mai sunt printre noi.

ADVERTISEMENT

Cred foarte mult în astrologie, sunt Berbec. Mi s-a spus că nu am un număr karmic. Recent, am stat de vorbă cu un medium care mi-a spus că sunt la prima viață pe pământ, deci eu nu m-am mai reîncarnat până acum… De aici și energia și pofta asta de viață, ceea ce mi se pare super interesant.

Tot timpul am avut o legătură cu viața de dincolo, tot timpul i-am visat pe cei din familie care nu mai sunt printre noi. Mereu am simțit niște fenomene de-astea extrem de bizare în jurul meu. Cred în Univers, cred în Dumnezeu, în energii, în biserică, sunt credincios. Știu că ceva există, cumva Universul lucrează”, a spus Bote, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Kamara e sceptic când vine vorba de horoscop

Ceva mai sceptic în această privință este Kamara. Artistul consideră că totul depinde de energia pe care o are fiecare persoană în parte, în privința compatibilității între zodii.

„Asta cu zodiile, cu compatibilitatea…e în funcție de energia pe care o transmiți tu propriei tale persoane. Dacă tu crezi ceva, se va întâmpla, într-un fel sau altul. Da, se poate întâmpla! Pot să cred că există o anumită compatibilitate între zodii, din moment ce oamenii cred în acest lucru. Eu cred că totul ține de energia ta”, ne-a spus Kamara, în exclusivitate.

În schimb, Cochita de România este încântat de astrologie și ne-a mărturisit că pune preț pe compatibilitatea dintre zodii.

„Sunt înnebunit după așa ceva, după horoscop. Eu cred foarte mult în zodii, în compatibilitate și în tot ce există în acest domeniu. Citesc horoscopul și mă regăsesc în caracteristicile zodiei mele”, a spus Conchita de România, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT