Sport

Velkovski, mulțumit după Dinamo – Charleroi 2-6: „Au fost 30 de minute bune pentru mine”

Darko Velkovski a debutat în tricoul lui Dinamo în meciul amical cu Charleroi, scor 2-6, din Antalya. Fundașul a fost introdus pe parcursul partidei.
12.01.2024 | 17:30
Velkovski multumit dupa Dinamo  Charleroi 26 Au fost 30 de minute bune pentru mine
Darko Velkovski a debutat la Dinamo în meciul amical cu Charleroi. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut categoric al doilea și ultimul meci amical din Antalya. „Câinii” au cedat total în repriza secundă a partidei cu Charleroi, locul 12 în prima ligă a Belgiei, scor 2-6. Darko Velkovski, singurul transfer oficializat de Dinamo în iarnă, a debutat în tricoul „alb-roșu”.

Velkovski, mulțumit după Dinamo – Charleroi 2-6: „Au fost 30 de minute bune pentru mine”

Dinamo a început mai bine partida cu Charleroi. Formația pregătită de Zeljko Kopic a intrat cu avantaj minim la pauză, scor 2-1. A doua repriză a fost un adevărat coșmar pentru formația din Ștefan cel Mare. Belgienii au înscris de 5 ori fără să primească gol.

ADVERTISEMENT

Darko Velkovski a început partida pe banca de rezerve. Fundașul nord-macedonean a fost introdus de Zeljko Kopic în minutul 89 în locul lui Lucas. Partida s-a jucat într-un mod atipic, cu două reprize a câte 60 de minute.

În Ștefan cel Mare, Velkovski are un salariu de 12.000 euro lunar, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. „Cred că au fost 30 de minute bune pentru mine. Acum este vorba despre partea fizică, să fim gata pentru campionat. Sper să fiu pregătit 100%”, și-a început discursul Darko Velkovski.

ADVERTISEMENT

„A fost un amical bun în ciuda rezultatului”

Atacanții Goncalo Gregorio și Hakim Abdallah au înscris singurele goluri ale lui Dinamo în prima repriză a duelului cu Charleroi. În ciuda scorului, Darko Velkovski este de părere că Dinamo a avut parte de un meci de pregătire productiv. Pentru „câini” urmează meciul oficial cu Petrolul Ploiești din SuperLiga.

„Am terminat meciul bine, nu am simțit dureri. Despre echipă, cred că am jucat perfect prima repriză de 60 de minute împotriva unui adversar foarte bun.

ADVERTISEMENT

În a doua repriză am căzut pentru că mai mulți jucători au ieșit după 60 de minute și au fost schimbări în echipă. Dar cred că a fost un ultim amical bun în ciuda rezultatului”, a mai spus nord-macedoneanul.

Darko Velkovski a remarcat greșeala din jocul lui Dinamo: „Sper că vom îmbunătăți asta”

Darko Velkovski este de părere că Dinamo primește foarte multe goluri pe contraatac. Jucătorul de 28 de ani speră să se acomodeze la București. „Trebuie să mai lucrăm la felul cum reacționăm în momentul în care adversarii contraatacă.

ADVERTISEMENT

Am văzut în aceste două meciuri mai multe greșeli, chiar și în a doua repriză a meciului cu Charleroi, și e periculos pentru noi. Sper că vom îmbunătăți asta.

Am găsit un club puternic, băieți pozitivi în jurul clubului. Îmi place aici foarte mult. Voi ajunge în curând la București și cred că va fi bine”, au fost cuvintele lui Darko Velkovski.

ADVERTISEMENT