Life

Verdict Adi Constantin. Hairstylistul vedetelor, despre aparițiile concurentelor “Bravo, ai stil! Celebrities”

07.09.2020 | 18:32
Verdict Adi Constantin Hairstylistul vedetelor despre aparitiile concurentelor Bravo ai stil Celebrities
ADVERTISEMENT

Cunoscutul hairstylist al vedetelor a oferit un verdict în cazul participantelor de la emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Adi Constantin și-a spus părerea cât se poate de sinceră despre participantele din sezonul actual, în mod exclusiv pentru FANATIK.

Adi Constantin și-a spus părerea despre tunsorile pe care le au participantele din emisiunea foarte urmărită de pe Kanal D. Show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” a revenit pe acest post de televiziune pe data de 29 august.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii au avut surpriza să constate că în competiție au mai rămas Calina Dumitrescu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Raluca Tănase, Bianca Rus, dar și Cristina Șișcanu.

Din acest motiv, Adi Constantin le-a oferit curioșilor o părere în legătură cu stilul ales de către concurente pentru podoaba lor capilară. Au existat mai multe stiluri care i-au atras atenția acestuia, motiv pentru care nu a putut fi trecute cu vederea.

ADVERTISEMENT

Verdictul dat de Adi Constantin. Ce spune hairstylistul vedetelor, despre concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Hairstylistul vedetelor Adi Constantin a oferit un verdict în cazul Calinei Dumitrescu, a Ralucăi Tănase, dar și pentru Bianca Rus. Edițiile difuzate din 29 august au fost filmate la scurt timp după încheierea stării de urgență, spre bucuria fanilor acestei emisiuni. În prezent, Calina are o părul tuns scurt, în nuanțe de blond.

“Calina: dramatic de dragul modei trece la o tunsoare «pixie boyish» care nu face decât să-i accentueze mandibula! Ceea ce nu este neapărat rău însă totuși aerul masculin adus de tunsoare nu o avantajează pe deplin, deoarece Calina are o alură rigidă. Așadar părul lung o făcea mai diafana”, a susținut Adi Constantin despre coafura pe care o are în prezent nepoata Oanei Roman.

ADVERTISEMENT
Verdict Adi Constantin. Hairstylistul vedetelor, despre aparițiile concurentelor _Bravo, ai stil! Celebrities_
Adi Constantin și-a spus părerea despre coafurile alese de concurentele Bravo, ai Stil! Celebrities

“Bianca Rus: Nu știu cu ce să încep în a descrie toate aceste nuanțe și lungimi fiasco prin care Bianca trece! Forțează nota încercând să ajungă blondă cu orice preț, se pare că asta a costat-o scump deoarece lungimea părului ei natural s-a scurtat vizibil de la decolorările repetate. Discrepanța dintre părul ei scurt și aceste extensii mai deschise la culoare, drepte fără armonie între trecerea dintre bretonul ei și acestea dau un ansamblu foarte învechit. Mult prea fake!”, a susținut Adi Constantin despre stilul ales de Bianca Rus.

“Raluca Tănase: De la blondul platinat trece la un maro cald de dragul îngrijirii părului cu siguranță conștientizând că altminteri nu și-l va crește după care din nou revine rapid la un blond balayage wannabe. Nu am înțeles această mișcare, trebuia ajutată de către hairstylist înainte de-a se închide la culoare ca să nu supună părul traumei de a-l redeschide prin decolorare din nou. Cât despre tunsoare este demnă de o prezentatoare de știri, una peste alta o ajută frumusețea angelică a feței, pare a nu îmbătrâni deloc.”, a mai susținut Adi Constantin.

ADVERTISEMENT