Sport

Verdict dur după ce Marian Barbu i-a refuzat un penalty clar lui U Cluj în meciul cu Rapid: „Trebuia să intervină VAR-ul, dar poate sunt prieteni…”

Marius Avram a dat un verdict dur pentru Marian Barbu, după ce arbitrul i-a refuzat un penalty clar lui U Cluj în meciul cu Rapid.
27.01.2023 | 23:10
Verdict dur dupa ce Marian Barbu ia refuzat un penalty clar lui U Cluj in meciul cu Rapid Trebuia sa intervina VARul dar poate sunt prieteni
Arbitrul Marian Barbu nu a acordat un penalty clar gazdelor în meciul U Cluj - Rapid. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru este de părere că penalty-ul a fost clar, neînțelegând motivul pentru care nu a intervenit VAR-ul pentru a dicta lovitură de la 11 metri pentru „șepcile roșii”.

Verdict dur după ce Marian Barbu i-a refuzat un penalty clar lui U Cluj în meciul cu Rapid

Marius Avram a avut un verdict dur pentru Marian Barbu, după ce arbitrul nu a dat un penalty clar pentru Universitatea Cluj în a doua repriză a meciului cu Rapid.

ADVERTISEMENT

În minutul 66 al confruntării, a avut loc un duel între Onea și Oancea, mijlocașul clujenilor luându-i fața fundașului Rapidului, iar acesta a intrat imprudent prin alunecare. Radu Petrescu și Vlad Bârleanu se aflau în camera VAR, însă nu au intervenit.

Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri nedate de când avem sistemul VAR. Ei bine, aici, fundașul încearcă să joace mingea.

ADVERTISEMENT

Din cauza terenului nu-și poate controla alunecarea, și cu piciorul stâng, lăsat în spate, îl ia cu fulgi cu tot pe atacantul celor de la U Cluj. Fault evident!”, a spus Marius Avram, la TV DigiSport.

„VAR-ul nu intervine pe noroi”, a fost reacția ironică pe Facebook a lui Mihai Stoica.

„VAR-ul putea interveni oricând!”

Marius Avram a continuat și a spus că a rămas surprins pentru că faza a fost analizată rapid în camera VAR și a încercat să găsească un motiv pentru care nu i s-a transmis lui Marian Barbu că trebuie să dicteze penalty pentru U Cluj.

ADVERTISEMENT

„M-a surprins faptul că analiza VAR a fost foarte rapidă. Putea interveni oricând. Am tot încercat să le fi găsit o scuză. Ori sunt prieteni și nu vor să se bage unul peste altul… eu le-am mai spus lor, își fac rău singuri dacă nu se ajută. 

Unii nu înțeleg că a întoarce o fază înseamnă să-l ajuți pe colegul tău, nu să-l îngropi. Aici trebuia să intervină în mod clar, a fost fază evidentă de fault!”, a mai spus Marius Avram.

ADVERTISEMENT
Tags: