News

Verdictul criminalistului în cazul fetei ucise în Craiova. Liviu Chesnoiu spune ce ar fi făcut criminalul: “Ceva l-a stricat”

Cazul Melissei, fata de 14 ani ucisă cu sânge rece în Grădina Botanică din Craiova, ar putea fi mai complicat decât se credea, după noile mărturii.
01.07.2023 | 17:57
Verdictul criminalistului in cazul fetei ucise in Craiova Liviu Chesnoiu spune ce ar fi facut criminalul Ceva la stricat
Verdictul criminalistului în cazul fetei ucise în Craiova.
ADVERTISEMENT

Astfel, în timp ce fata era înmormântată, colegii au stat de vorbă cu polițiștii și cu jurnaliștii, astfel că noi amănunte aparent șocante au ieșit la iveală. Oficial, atacatorul nu o cunoștea pe fată și ar fi atacat-o la întâmplare, însă mai mulți apropiați ai fetei spun că între victimă și atacator ar fi existat ceva.

Verdictul criminalistului în cazul fetei ucise în Craiova

Mai exact, după ce apăruseră informații conform cărora băiatul ar fi fost iubitul fetei, lucru negat de familie, acum alți colegi susțin că ucigașul cu macetă ar fi urmărit-o pe fată de luni de zile. Mai mult, ar fi amenințat-o de mai multe ori. Rămâne ca Poliția să înțeleagă mai bine care e adevărul, căci declarațiile atacatorului sunt diametral opuse cu această posibilă realitate.

ADVERTISEMENT

”Crima putea să fie prevenită. Vreau să vă spun că și eu am făcut Liceul Militar la Breaza, dar … alte vremuri. Acolo poate că dirigintele, poate comandantul de pluton, poate psihologul ar trebui să ne spună mai multe lucruri despre acest elev. Nu doar așa repede, că nu știu ce și nu știu cum.

În altă ordine de idei, un astfel de copil s-o fi născut ok, dar ceva l-a stricat: familia, anturajul, nu știu, necazurile Eu cred că cel mai bine îl cunosc colegii lui de clasă. Din informațiile care circulă în mass-media, fetița a sunat la 112 și a spus că a fost atacată din spate, de cineva cu o mască. Vă dați seama, păi ce minte diabolică să faci așa ceva?

ADVERTISEMENT

Omenii cu probleme psihice au tot felul de chestii ciudate, numerologice și așa mai departe, dar acest copilaș, dacă a putut să facă ce a făcut și să aibă după aceea un zâmbet așa parcă nu de groază, nu de frică, nu că a fost prins, încolțit, așa parcă el executase o chestie pe care o avea el în capul lui acolo.

Un om cu probleme psihice, dacă este refuzat, el crede că… fata aceea era proprietatea lui. Oamenii aceștia trebuie îndepărtați cu frumosul, pentru că manifestări din astea de amenințare cu moartea parcă acum ies la iveală”, a comentat cazul psihologul criminalist Liviu Chesnoiu la Antena 3.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii au telefoanele și pot face astfel de investigații, dar când ai de a face cu un om mai ciudățel așa, normal că îl respingi. Oamenii aceștia nu înțeleg, nu acceptă refuzuri, ei cred că ea era proprietatea mea și nu are nimeni voie să o atingă și trebuie să îmi plătească cu viața”, completat Chesnoiu, pornind de la scenariul că atacatorul ar fi dezvoltat o obsesie pentru victimă, pe care o cunoștea de fapt.

Varianta oficială a criminalului ar fi că se plimba liniștit prin Grădina Botanică, moment în care a fost agresat de iubitul fetei de 14 ani. Fără să stea pe gânduri și-a scos maceta din ghiozdan și l-a măcelărit pe băiat. Pe fată ar fi tăiat-o pentru că era martor la eveniment și nu a vrut să lase martori în viață.

ADVERTISEMENT

”Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac. Am crezut că l-am omorât și fata era martor, văzuse totul“, a povestit cu zâmbetul pe buze criminalul. Victima care a supraviețuit, iubitul Melissei, susține de pe patul de spital că el și iubita sa au fost atacați fără motiv, în timp ce stăteau liniștiți pe bancă.

ADVERTISEMENT
Tags:
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut...
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e vorba de un incendiu
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
UCRAINA vrea să BOMBARDEZE RUSIA! Răsturnare de situație în RĂZBOI
UCRAINA vrea să BOMBARDEZE RUSIA! Răsturnare de situație în RĂZBOI
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în...
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”