News

Verdictul criminalistului în cazul fetei ucise în Craiova. Liviu Chesnoiu spune ce ar fi făcut criminalul: “Ceva l-a stricat”

Cazul Melissei, fata de 14 ani ucisă cu sânge rece în Grădina Botanică din Craiova, ar putea fi mai complicat decât se credea, după noile mărturii.
01.07.2023 | 17:57
Verdictul criminalistului in cazul fetei ucise in Craiova Liviu Chesnoiu spune ce ar fi facut criminalul Ceva la stricat
Verdictul criminalistului în cazul fetei ucise în Craiova.
ADVERTISEMENT

Astfel, în timp ce fata era înmormântată, colegii au stat de vorbă cu polițiștii și cu jurnaliștii, astfel că noi amănunte aparent șocante au ieșit la iveală. Oficial, atacatorul nu o cunoștea pe fată și ar fi atacat-o la întâmplare, însă mai mulți apropiați ai fetei spun că între victimă și atacator ar fi existat ceva.

Verdictul criminalistului în cazul fetei ucise în Craiova

Mai exact, după ce apăruseră informații conform cărora băiatul ar fi fost iubitul fetei, lucru negat de familie, acum alți colegi susțin că ucigașul cu macetă ar fi urmărit-o pe fată de luni de zile. Mai mult, ar fi amenințat-o de mai multe ori. Rămâne ca Poliția să înțeleagă mai bine care e adevărul, căci declarațiile atacatorului sunt diametral opuse cu această posibilă realitate.

ADVERTISEMENT

”Crima putea să fie prevenită. Vreau să vă spun că și eu am făcut Liceul Militar la Breaza, dar … alte vremuri. Acolo poate că dirigintele, poate comandantul de pluton, poate psihologul ar trebui să ne spună mai multe lucruri despre acest elev. Nu doar așa repede, că nu știu ce și nu știu cum.

În altă ordine de idei, un astfel de copil s-o fi născut ok, dar ceva l-a stricat: familia, anturajul, nu știu, necazurile Eu cred că cel mai bine îl cunosc colegii lui de clasă. Din informațiile care circulă în mass-media, fetița a sunat la 112 și a spus că a fost atacată din spate, de cineva cu o mască. Vă dați seama, păi ce minte diabolică să faci așa ceva?

ADVERTISEMENT

Omenii cu probleme psihice au tot felul de chestii ciudate, numerologice și așa mai departe, dar acest copilaș, dacă a putut să facă ce a făcut și să aibă după aceea un zâmbet așa parcă nu de groază, nu de frică, nu că a fost prins, încolțit, așa parcă el executase o chestie pe care o avea el în capul lui acolo.

Un om cu probleme psihice, dacă este refuzat, el crede că… fata aceea era proprietatea lui. Oamenii aceștia trebuie îndepărtați cu frumosul, pentru că manifestări din astea de amenințare cu moartea parcă acum ies la iveală”, a comentat cazul psihologul criminalist Liviu Chesnoiu la Antena 3.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii au telefoanele și pot face astfel de investigații, dar când ai de a face cu un om mai ciudățel așa, normal că îl respingi. Oamenii aceștia nu înțeleg, nu acceptă refuzuri, ei cred că ea era proprietatea mea și nu are nimeni voie să o atingă și trebuie să îmi plătească cu viața”, completat Chesnoiu, pornind de la scenariul că atacatorul ar fi dezvoltat o obsesie pentru victimă, pe care o cunoștea de fapt.

Varianta oficială a criminalului ar fi că se plimba liniștit prin Grădina Botanică, moment în care a fost agresat de iubitul fetei de 14 ani. Fără să stea pe gânduri și-a scos maceta din ghiozdan și l-a măcelărit pe băiat. Pe fată ar fi tăiat-o pentru că era martor la eveniment și nu a vrut să lase martori în viață.

ADVERTISEMENT

”Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac. Am crezut că l-am omorât și fata era martor, văzuse totul“, a povestit cu zâmbetul pe buze criminalul. Victima care a supraviețuit, iubitul Melissei, susține de pe patul de spital că el și iubita sa au fost atacați fără motiv, în timp ce stăteau liniștiți pe bancă.

ADVERTISEMENT
Tags: