Fotbal intern

Verdictul lui Adrian Porumboiu la henţul lui Mario Camora: “Nu ai ce să discuţi, penalty pentru FCSB”

14.12.2020 | 11:10
Verdictul lui Adrian Porumboiu la hentul lui Mario Camora Nu ai ce sa discuti penalty pentru FCSB
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a spus că FCSB-ul trebuia să primească un penalty în debutul meciului contra lui CFR Cluj. “Nu ai ce să discuţi, penalty pentru FCSB”, a spus Porumboiu. 

Campioana României a câștigat derby-ul sfârșitului de  an, cu 2-0 contra lui FCSB, dar bucureștenii au criticat prestația centralului Istvan Kovacs, reclamând faptul că Mario Camora a atins mingea cu mâna în careu, în minutul doi.

ADVERTISEMENT

În direct la GSP Live, Adrian Porumboiu a vorbit despre faza din debutul partidei, când Moruțan a trimis o centrare în careul CFR-ului, iar mingea a ajuns în mâna depărtată de corp a fotbalistului clujean.

Porumboiu spune că FCSB-ului i-a fost refuzat un penalty

Arbitrul meciului a făcut semn ca jocul să continue, pentru că nu a fost intenție din moment ce tendința apărătorului campioanei este de a-și feri brațul.

ADVERTISEMENT

„După cum a început meciul, aveai impresia că te uiți la un meci din Anglia sau Franța. Exista ritm, pase la firul ierbii, se juca cum trebuie.

La acea fază nu ai ce să discuți! E 11 metri pentru FCSB! Mâna este depărtată de corp! Nu se poate niciun comentariu! La penalty-ul primit de CFR Cluj, Miron a lovit mingea, dar după aceea a fost un atac neregulamentar asupra celui de la CFR Cluj! Se impune penalty.

ADVERTISEMENT

”A fost un atac neregulamentar”

A lovit mingea și după l-a lovit pe clujean. Așa a fost și la meciul lui CFR cu Young Boys, doar că acolo nu a avut tărie. Miron lovește mingea, dar după aceea a fost un atac neregulamentar! A fost o greșeală impardonabilă”, a zis fostul arbitru la GSP Live.

CFR Cluj a câștigat cu 2-0 meciul cu FCSB. Ciprian Deac a deschis scorul din penalty în minutul 35. Ionuț Costache a dublat avantajul clujenilor în minutul 74. După acest joc, FCSB se află pe primul loc al clasamentului cu 30 de puncte, iar CFR Cluj ocupă poziția a treia.

ADVERTISEMENT

Ardelenii se află la trei lungimi de lider. În runda următoare, FCSB va juca contra Universității Craiova în Oltenia. De partea cealaltă, CFR Cluj se va deplasa la București pentru meciul cu Dinamo. Jucătorii CFR-ului vor fi răsplătiți după victoria din meciul contra FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,73 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT