Life

Verdictul lui Cătălin Botezatu despre Meghan Markle și Kate Middleton: „Dintr-o familie trebuie să pleci cu fruntea sus”

Cătălin Botezatu le-a analizat, în exclusivitate pentru FANATIK, pe două din cele mai populare figuri regale: Meghan Markle și Kate Middleton.
14.12.2022 | 15:58
Verdictul lui Catalin Botezatu despre Meghan Markle si Kate Middleton Dintro familie trebuie sa pleci cu fruntea sus
Cătălin Botezatu le-a analizat pe Kate Middleton și Meghan Markle. Foto: Instagram/ hepta.ro
ADVERTISEMENT

Meghan Markle e din nou în centrul atenției după lansarea documentarului în care, împreună cu Prințul Harry, face o serie de dezvăluiri despre perioada petrecută în Casa Regală.

Cătălin Botezatu le analizează pe Meghan Markle și Kate Middleton

Publicul s-a poziționat de mai multă vreme între cele două ducese celebre ale Casei Regale Britanice, Meghan Markle și Kate Middleton, iar presa din Regatul Unit a scris inclusiv că acestea s-ar dușmăni.

ADVERTISEMENT

Kate și Meghan au fost analizate în detaliu din primele momente în care au pășit în lumea regalității. Criticii de modă le-au apreciat aproape la fiecare apariție publică, ținutele furând privirile tuturor!

Cum le descrie, însă, designerul Cătălin Botezatu pe cele două ducese! Fostul jurat de la „Bravo, ai stil” le-a analizat pe cele mai cunoscute figuri regale, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Botezatu a fost sincer și când a fost întrebat în legătură cu ieșirile lui Meghan în care povestește că nu i-a fost tocmai ușor să facă parte din Casa Regală, spunând că o înțelege, dar în același timp nu este de acord cu spălatul rufelor în public și că nu are niciun sens să dezgropi morții după ce ai plecat dintr-un loc.

„Meghan Markle e mai modernă, a încercat să rupă anumite bariere”

Botezatu susține că Meghan a încercat și a reușit de multe ori să spargă tiparele pe plan vestimentar, comparând-o cu Lady Diana.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă Meghan e mai rebelă, e mai updatată cu privire la ținute. E mai modernă. A încercat să rupă anumite bariere, însă fără să încalce neapărat regulile Casei Regale. Uitați-vă la Lady Diana! A ieșit din tipare fiind în același timp și aproape de oameni. La fel ca Meghan, a încercat și a făcut foarte multe lucruri pentru oameni.

Eu cred că, vorbind despre etichetă, cei de la Casa Regală se supără pentru că nu au îndrăznit ei înainte să spargă niște tipare, mai ales după ce văd că atât în cazul Dianei cât și în cazul ducesei Meghan Markle ideile lor au funcționat și au fost apreciate nu doar de public, ci și de criticii de modă”, este analiza făcută de Cătălin Botezatu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Bote ne-a mai zis că apreciază cuplul Meghan-Harry, care se remarcă prin naturalețe și curajul de a se exprima fără constrângeri: „Meghan și Harry sunt un cuplu ideal, au avut curajul să fie liberi, să se exprime și să trăiască așa cum își doresc. Asta îi plasează în lumina reflectoarelor, în primul rând, faptul că țin la libertatea de exprimare, la libertate în general”.

meghan markle
Meghan Markle, ceva mai îndrăzneață la capitolul vestimentar. Foto: hepta.ro

„Nu mai trăim la curtea Regelui Soare!”

Creatorul de modă apreciază și stilul lui Kate Middleton, doar că aceasta ar putea să îndrăznească un pic mai mult, fiind într-o zonă conservatoare.

„Kate Middleton este la polul opus. E la fel de frumoasă și, trebuie să recunosc, se îmbracă și ea foarte bine, însă e ceva mai conservatoare, mai neupdatată, dacă e să o compar cu Meghan. Trăim în secolul XXI și trebuie să înțelegem că vremurile s-au schimbat.

Nu știu dacă Regina s-a impus așa de tare. Poate unora le era frică de ea și încercau să îi facă mereu pe plac și atunci când era vorba de îmbrăcăminte, de respectarea unor protocoale. E adevărat că trebuie să respecți niște reguli, ca în toate casele regale, însă nu trebuie să ne înmormântăm și să nu ținem pas cu schimbările, mai ales în modă. În orice Casă Regală au existat mereu oi negre, Meghan nu e prima care e privită așa.

Ambele ducese sunt foarte frumoase, dar se diferențiază prin modul de a fi. Aș putea s-o compar pe Meghan cu Lady Diana, căci își trăiește viața din plin. Să fim realiști, nu mai trăim la curtea Regelui Soare!”, ne-a mai zis Botezatu.

kate middleton
Kate Middleton nu iese din zona ei de confort, adoptând un stil mai conservator, în opinia lui Botezatu. Foto: hepta.ro

Despre dezvăluirile din documentarul de pe Netflix: „Nu are niciun rost să dezgropi toți morții”

Legat de documentarul controversat în care Meghan și Harry spun, printre altele, că fosta actriță din Suits s-a lovit de rasismul unor membri ai Familiei Regale, Botezatu a spus că există niște limite atunci când faci anumite dezvăluiri.

„Ea a povestit lucrurile pe care le-a trăit, nu văd ce mari intimități a spus până acum. Când spui lucruri normale, firești, nu cred că faci rău nimănui. Există niște limite și când vine vorba despre felul în care ieși în public și ceea ce spui.

Eu nu aprob, de pildă, să spui anumite lucruri care fac rău. Până la urmă, dintr-o familie trebuie să pleci cu fruntea sus, nu are niciun rost să dezgropi toți morții. Dacă ai plecat, foarte bine, ura și la gară!”, a încheiat Botezatu.

ADVERTISEMENT