Sport

Verdictul specialistului după prestația „horror” a lui Istvan Kovacs în CFR Cluj – FC U Craiova: „Mi-e greu să înțeleg! Cum să-i dai al doilea galben lui Bauza?”

Prestația „horror” a lui Istvan Kovacs a fost analizată de Ion Crăciunescu, iar specialistul a declarat că nu înțelege de ce Juan Bauza a fost eliminat.
02.06.2023 | 00:03
Verdictul specialistului dupa prestatia horror a lui Istvan Kovacs in CFR Cluj  FC U Craiova Mie greu sa inteleg Cum sai dai al doilea galben lui Bauza
Verdictul specialistului după prestația „horror” a lui Istvan Kovacs în CFR Cluj - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru este de părere că Istvan Kovacs a stricat jocul prin eliminarea lui Juan Bauza, despre care a spus că a fost un simplu fault de joc, fără intensitate și care nu trebuia soldat cu al doilea cartonaș galben.

Verdictul specialistului după prestația „horror” a lui Istvan Kovacs în CFR Cluj – FC U Craiova

Ion Crăciunescu a analizat prestația „horror” a lui Istvan Kovacs de la duelul de baraj dintre CFR Cluj și FC U Craiova, spunând că Juan Bauza nu trebuia să fie eliminat.

ADVERTISEMENT

„Mi-e greu să înțeleg. Ca să dai al doilea galben pentru așa ceva… e la 80 de metri distanță de poarta adversă. Nu mi se pare că are intensitate, îi barează drumul, dar atât, nu e vreun fault dur.

Cum să dai galben? Nu înțeleg și nu înțeleg când tu ai ocazia să restabilești echilibrul tu nu o faci. Când jucătorul de la CFR îl calcă pe picior pe jucătorul celor de la Craiova tu îi dai doar galben?

ADVERTISEMENT

Nici n-ai nevoie de VAR la o asemenea fază! E păcat pentru că se anunța un meci foarte frumos… s-a rupt definitiv!”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

„Nu-l înțeleg pe acest domn Vassaras!”

„Nu-l înțeleg pe acest domn Vassaras, care stă în alte țări. După tot ce s-a întâmplat la meciul dintre Sepsi și FC U Craiova, că știi ce scandal a fost atunci, tu îl delegi pe Kovacs la acest meci?

ADVERTISEMENT

De ce să-l pui pe Kovacs, care locuiește în Cluj, să arbitreze o echipă din Cluj, care este logica? Iar noi stăm și ne uităm la ce face el, plătit din banii românilor”, a continuat Ion Crăciunescu.

„Am spus de la început că o să fie astfel de declarații la finalul meciului dacă va greși arbitrul. De ce să nu-l protejezi pe arbitru?”, a mai spus fostul arbitru.

ADVERTISEMENT

„Din acel moment s-a rupt jocul și n-am mai văzut deloc fotbal. CFR-ul abia a marcat în prelungiri, iar Craiova nu a mai putut ajunge la poartă!”, a spus și Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT