Fotbal international

Veste bună în privința organizării Euro la București: ”Spectatorii vor putea reveni”

21.03.2021 | 14:54
Veste buna in privinta organizarii Euro la Bucuresti Spectatorii vor putea reveni
ADVERTISEMENT

Medicul Adrian Marinescu a venit cu o veste bună în ceea ce priviște organizarea Euro 2021 la București și anunță că există o posibilitate foarte mare ca spectatori să revină pe stadioane din vară.

UEFA a dat asigurări că turneul final se va disputa cu siguranță la vară și se gândește o variantă în care fanii să aibă acces în tribune.

ADVERTISEMENT

În plus, planul autorităților din Marea Britanie este acela de a găzdui finala competiției în fața unor tribune pline, pe stadionul Wembley.

Veste de ultimă oră: spectatorii vor avea voie în tribune la meciurile de la București din cadrul Euro

După ce s-a vorbit că Bucureștiul ar putea pierde organizarea Euro dacă autoritățile nu vor permite accesul suporterilor pe stadioane, medicul Adrian Marinescu a oferit o veste bună și a spus că valul trei al pandemiei de coronavirus este pe final.

ADVERTISEMENT

”Este de aștept să treacă și acest val al treilea al pandemiei de Covid-19. Nu va mai dura mult! O parte dintre oameni își vor face vaccinul și cred că vara va fi una destul de liniștită din acest punct de vedere.

Până atunci, ne așteaptă însă o perioadă grea, complicată, dar cu siguranță spectatorii vor putea reveni din vară pe stadioane, mai ales că o să avem atunci și Euro 2020. Cu siguranță, va fi nevoie de adverință de vaccinare și de test PCR pentru Covid-19 pentru a intra la meciuri. Nu știu dacă acel test pentru anticorpi va fi acceptat”, a declarat doctorul pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Fotbalul, avantaj față de sporturile care se desfășoară în sală

”În perioada în care vom organiza Campionatul European, lucrurile ar trebui să intre cumva pe făgașul normal, deci nu văd o problemă în a avea meciuri cu spectatori, mai ales că suntem în aer liber.

Mai greu va fi la meciurile de baschet, handbal, în săli. Acolo, vorbim de spațiu închis și e mai complicat să avem fani. Situația epidemiologică trebuie să se îmbunătățească serios pentru a primi oameni la aceste sporturi. E diferit față de ceea ce se întâmplă la fotbal, cu siguranță”, a încheiat medicul Adrian Marinescu.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii februarie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, o delegație a LPF condusă de Gino Iorgulescu s-a întâlnit cu ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, pentru a discuta despre revenirea fanilor în tribune și urmează întrevederi cu ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și cu secretarul de stat Raed Arafat.

ADVERTISEMENT
Tags: