Life

Veste bună pentru abonații RCS-RDS. Ce pot face acum clienții din rețeaua Digi cu programele preferate

Veste bună pentru toți abonații RCS-RDS. Clienții din rețeaua Digi, opțiune nouă pentru programele preferate. Ce pot face acum.
05.11.2023 | 22:58
Veste buna pentru abonatii RCSRDS Ce pot face acum clientii din reteaua Digi cu programele preferate
Veste bună pentru toți abonații RCS-RDS. Sursa foto: Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Abonații RCS-RDS se pot bucura de o veste bună. Clienții din rețeaua Digi vor avea o funcție nouă pentru programele lor preferate. Opțiunea a fost introdusă de curând.

Veste bună pentru abonații RCS-RDS. Clienții din rețeaua Digi, funcție nouă pentru programele preferate

Recent, platforma Digi Online a adăugat o opțiune foarte utilă, disponibilă de mulți ani în alte țări. Funcția se numește “Înregistrări TV”, care permite vizionarea unui program și după difuzarea acestuia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Digi a adus și o altă funcție, “Catch UP TV”. Opțiunea le permite utilizatorilor să înregistreze emisiuni, meciuri și chiar desene animate, potrivit Mobilissimo.

Cu ajutorul funcției “Înregistrări TV”, procesul va fi automatizat. În aplicație vor fi disponibile înregistrările emisiunii de la începutul zilei curente și până la momentul accesării.

ADVERTISEMENT

Conținutul rămâne salvat pe serverele DIGI și poate fi accesat de utilizatori chiar dacă nu au optat pentru opțiunea de a-l înregistra. Funcția este una foarte utilă, însă numărul canalelor disponibile și înregistrate este unul mic în prezent. Aplicația Digi Online este disponibilă în App Store și Google Play.

Digi, oferte inedite de Black Friday

În curând va fi Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din timpul anului, iar companiile se pregătesc să le aducă oferte inedite clienților. Digi România va avea, de asemenea, numeroase oferte speciale, indiferent dacă ești sau nu client.

ADVERTISEMENT

Una dintre veștile bune este faptul că vor exista oferte inclusiv pentru portare. Abonamentul nelimitat ar putea costa 1,5 euro pe lună, pe o perioadă de 6 luni.

Reprezentanții companiei de telecomunicații nu au spus clar care vor fi reducerile, însă în ultimii ani au existat oferte foarte bune. De exemplu, Digi a oferit reduceri de 50% timp de 12 luni pentru toate serviciile.

ADVERTISEMENT

Black Friday va începe pe 10 noiembrie la Digi, iar ofertele vor fi disponibile pe o perioadă de trei zile. Costurile unor servicii ar putea fi chiar la jumătate din suma inițială.

“Flexează-ți mușchii degetelor, încordează-ți privirea și fii pregătit să dai click pe cele mai tari oferte de Black Friday la DIGI. Stai pe-aproape! Ia-ți TOT de la DIGI!”, este mesajul transmis de reprezentanții Digi pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: