Sport

Veste bună pentru CSM București: revine Alexandrina Barbosa! ”Cu puţin noroc voi fi în Final Four”

08.04.2021 | 14:40
Veste buna pentru CSM Bucuresti revine Alexandrina Barbosa Cu putin noroc voi fi in Final Four
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM București, Adrian Vasile, a primi o veste bună în ceea ce o privește pe Alexandrina Barbosa, aceasta fiin pregătită să revină la antrenamente după o pauză îndelungată.

Vicecampioana mondială şi europeană cu naţionala Spaniei s-a accidentat în luna noiembrie, la meciul cu Krim Ljubljana din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Barbosa a suferit o ruptură de ligamente la genunchi, a fost operată, iar medicii i-au recomadant o pauză de 6 luni.

Alexandrina Barbosa se pregătește pentru revenirea la antrenamente echipei CSM București

După intervenția chirurgicală, Alexandrina Barbosa a început recuperarea, iar de curând medicii au anunțat-o că începând de luna viitoare va putea reveni la antrenamente altiră de colegele de la CSM București.

ADVERTISEMENT

”Mă simt bine, genunchiul a răspuns foarte bine la exercițiile de refacere, acum am ajuns la momentul la care încerc să cresc musculatura. Doctorul mi-a spus că în luna mai o să pot să fac antrenament ușor cu fetele, pentru că recuperarea merge bine.

Mi-este dor de echipă, de meciuri, de atmosferă, acum am mai multă putere și forță să revin pe teren și să mă bucur de handbal”, a declarat Barbosa, interul stânga al ”tigroaicelor”.

ADVERTISEMENT

Barbosa a văzut toate meciurile ”tigroaicelor” la televizor

”M-am văzut cu fetele și am simțit că ele au fost foarte bucuroase că ne-am întâlnit, le-a fost dor de mine și mie de ele, și de antrenor. Mi-a fost greu să stau acasă și să văd meciurile la televizor, îmi doream să fiu cu ele în teren, să le ajut, măcar să stau pe bancă.

M-am manifestat acasă ca un suporter. Soțului meu i-am făcut capul mare la fiecare partidă pe care am urmărit-o împreună. Este mult mai bine să fii pe teren decât acasă, la televizor”, a mai spus jucătoarea spaniolă.

ADVERTISEMENT

”Cu puţin noroc poate voi fi în Final Four cu echipa, nu ştiu dacă voi fi la nivel bun din punct de vedere fizic, aş vrea să ajut cu tot ce pot… măcar să ajung acolo cu ele, chiar dacă doar să stau pe bancă”, a încheiat Alexandrina Barbosa.

După ce a învins-o pe ȚSKA Moscova cu 32-27 în prima manșă a sferturilor de finală, CSM București are prima șansă la calificarea în Final Four înaintea returului programat în Rusia, duminică, 11 aprilie, de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT