Sport

Veste bună pentru fanii care vin la Dinamo – CFR Cluj! Transportul public va fi prelungit

Mai multe linii ale transportului public vor avea program prelungit duminică, pentru a prelua spectatorii care vor merge la întâlnirea Dinamo - CFR Cluj.
06.10.2023 | 16:30
Veste buna pentru fanii care vin la Dinamo  CFR Cluj Transportul public va fi prelungit
Mai multe linii ale transportului public vor avea program prelungit duminică, pentru a prelua spectatorii care vor merge la întâlnirea Dinamo - CFR Cluj
ADVERTISEMENT

”Câinii” joacă din nou pe Arena Națională, au pus în vânzare biletele, și vor să obțină în fața ardelenilor primul succes după patru înfrângeri la rând și cinci întâlniri fără victorie în campionat.

Partida Dinamo – CFR Cluj prelungește programul transportului public

Meciul Dinamo – CFR Cluj este unul special pentru gazde, care îi vor aduce un omagiu lui Cătălin Hîldan decedat în urmă cu 23 de ani. Este de așteptat ca fanii să vină în număr mare pe Arena Națională, astfel că s-a luat decizia prelungirii transportului public.

ADVERTISEMENT

”Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus prelungirea programului de circulație pentru cinci linii de transport în comun, în scopul de a asigura preluarea spectatorilor de la meciul FC Dinamo 1948 – CFR Cluj, programat duminică, 08.10.2023, de la ora 21.30, pe stadionul Arena Națională.

Astfel, liniile de tramvai 40 și 55, linia de troleibuz 86 și liniile de autobuz 104 și 335 vor funcționa duminică noaptea până la ora 00.30”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al TPBI.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat ca suporterii din Peluza Cătălin Hîldan să pregătească o coregrafie specială pentru a-i aduce un omagiu celui care dă numele peluzei dinamoviste. Dinamo – CFR Cluj are loc duminică, 8 octombrie, de la ora 21:30, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga.

Absențe importante în ambele tabere

Dinamo ocupă locul 15 în clasament, penultimul, cu doar 8 puncte în 11 partide. Presiunea este mare în jurul clubului din Ștefan cel Mare, iar Ovidiu Burcă nu își mai permite pași greșiți. La meciul cu CFR Cluj, antrenorul nu se va putea baza pe Dennis Politic, suspendat.

ADVERTISEMENT

În schimb, ”câinii” se vor putea baza pe Costin Amzăr, care a fost suspendat pentru partida cu Oțelul Galați pentru cumul de cartonașe galbene, și pe Ahmed Bani, care nu a jucat în runda precedentă din cauza unei întinderi musculare.

De partea cealaltă, președintele Cristi Balaj a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Panagiotis Tachtsidis s-a accidentat în meciul cu Sepsi, în care a deschis scorul din penalty, și nu va putea juca în partida cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

”L-am pierdut pe Tachtsidis aseară. Are o problemă musculară minoră, dar suficient cât să nu joace etapa următoare. A revenit la antrenamente (n.r. – Konoplyanka). E decizia antrenorului”, a declarat Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,68 este cota pentru „2 solist” la meciul Dinamo – CFR Cluj

ADVERTISEMENT