Life

Veste bună pentru toți cei care au telefoane Samsung. Se va rezolva o problemă care le dădea bătăi de cap

Utilizatorii Samsung pot răsufla ușurați. Compania a promis remedierea uneia dintre cele mai supărătoare probleme ale modelelor Galaxy.
28.03.2024 | 18:21
Veste buna pentru toti cei care au telefoane Samsung Se va rezolva o problema care le dadea batai de cap
Samsung va rezolva una dintre cele mai supărătoare probleme ale utilizatorilor. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, persoanele care au telefoane Samsung s-au confruntat cu una dintre cele mai deranjante probleme. În ciuda faptului că sunt telefoane performante care țin pasul cu tehnologia, un singur aspect a fost bila lor neagră. Însă, de acum încolo, reprezentanții Samsung au garantat că această problemă nu va mai da nimănui bătăi de cap.

Ce minus au avut dispozitivele Samsung Galaxy în ultima vreme

Fără doar și poate, telefonul a ajuns să fie o extensie a noastră. Nu este persoană care să nu aibă telefon mobil și pe care să nu îl folosească zilnic. Ba chiar unele dintre ele au dezvoltat și o dependentă de aceste device-uri, o afecțiune care a fost recunoscută și de medici.

ADVERTISEMENT

Telefoanele au avansat. Acum, nu mai sunt niște obiecte simple care ne ajută să luăm legătura cu persoanele aflate la distanță. În prezent, cu telefonul putem face o mulțime de lucruri, de la fotografii, la editare video și chiar la plăți instant.

Această evoluție a telefoanelor mobile a venit la pachet și cu un dezavantaj pe care utilizatorii Samsung l-au simțit mai mult ca niciodată. Și anume, imposibilitatea de a verifica starea bateriei între încărcări.

ADVERTISEMENT

Recent, cei de la Samsung s-au văzut nevoiți să aducă înapoi una dintre cele mai cerute și mai utile funcții. Înainte, dispozitivele Galaxy aveau o setare care le permitea utilizatorilor să verifice timpul de activare al ecranului și statisticile privind durata bateriei de la ultima încărcare.

De acum încolo, poți afla starea bateriei tale în doar câțiva pași simpli

Odată cu lansarea One UI 6.0, această funcție a dispărut, creând nemulțumiri în rândul utilizatorilor Samsung. Compania a răspuns foarte prompt solicitărilor utilizatorilor, astfel că a făcut tot posibilul pentru a remedia situația.

ADVERTISEMENT

De acum încolo, statisticile privind durata baterie de la ultima încărcare vor fi disponibile odată cu actualizarea Device Care. Samsung a lansat o nouă versiune a aplicației Device care care este deja disponibilă și care readuce la viață funcția De la ultima încărcare.

În ciuda faptului că a fost lansată oficial, noua versiune nu este încă disponibilă pentru toți utilizatorii. Însă, cei care și-o doresc neapărat o pot descărca de pe APK Mirror sau din alte locuri sigure.

ADVERTISEMENT

Odată ce va fi instalată noua versiune a aplicației Device Care, utilizatorii Samsung vor putea vedea două funcții în meniul principal. Și anume, Astăzi și De la ultima încărcare. Selecția Astăzi va arăta mereu graficul încărcării și durata de viață a bateriei în ziua curentă.

Dacă vei selecta opțiunea De la ultima încărcare, graficul va arăta timpul de activare a ecranului de la ultima încărcare a dispozitivului Galaxy.

ADVERTISEMENT