Fotbal intern

Veste cumplită pentru Răzvan Pleșca! Tatăl său a murit. Nu va fi în lot la meciul cu Universitatea Craiova

29.02.2020 | 20:59
Veste cumplita pentru Razvan Plesca Tatal sau a murit Nu va fi in lot la meciul cu Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Răzvan Pleșca, portarul lui Gaz Metan Mediaș, a primit o veste cumplită astăzi, 27 februarie. Tatăl său a murit, iar goalkeeper-ul ardelenilor este incert pentru partida cu Universitatea Craiova, prima din play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1.


UPDATE, 29 februarie, ora 21:00/ Pagina de Facebook a suporterilor celor de la Gaz Metan a anunțat că Răzvan Pleșca nu se află în lotul lui Gaz Metan pentru partida cu Universitatea Craiova, iar rolul de titular îi va reveni lui Ricardo Batista.

ADVERTISEMENT


UPDATE, ora 19:14/ Ioan Mărginean a vorbit pentru FANATIK după vestea tragică primită de Răzvan Pleşca: “Sâmbătă la prânz la Arad va fi înmormăntarea. Trimitem și noi din partea clubului și a suporterilor patru coroane. Suntem cu toţii alături de el, nici n-am avut curajul să îl întreb dacă apără sau nu cu U Craiova. Ştiu ce înseamnă să treci prin asta. Nici eu, când a murit tatăl meu, nu am putut să joc pentru Dinamo”, a declarat Mărginean pentru FANATIK.

Din informaţiile obţinute de FANATIK Răzvan Pleşca şi-a manifestat intenţia de a juca în meciul cu Universitatea Craiova, primul din play-off şi sunt şanse mari ca el să fie pe teren în confruntarea de duminică.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Răzvan Pleșca a murit, iar portarul lui Gaz Metan e incert pentru meciul cu Craiova

Răzvan Pleșca trece prin momente cumplite, după vestea tragică a decesului tatălui său. Portarul lui Gaz Metan Mediaș este incert pentru meciul cu Universitatea Craiova din prima etapă din play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

Răzvan Pleșca poate fi înlocuit de Ricardo Batista, portarul de rezervă a ardelenilor, care nu a jucat niciun minut în sezonul regulat din România, dar care are o experiență vastă și care a trecut pe la echipe importante din Europa, precum: Sporting Lisabona, Fulham sau Vitoria Setubal.

ADVERTISEMENT
  • 33 de ani a împlinit Ricardo Batista pe 19 noiembrie

Răzvan Pleșca a fost dorit de FCSB

Răzvan Pleșca a avut evoluții spectaculoase în poarta lui Gaz Metan Mediaș, motiv pentru care FCSB și l-a dorit în urmă cu un an, însă transferul nu s-a mai concretizat.

Portarul ardelenilor a vorbit despre ratarea transferului, dar a explicat că nu este afectat de ratarea transferului: „În ianuarie (n.r-2019) am avut discuţii cu cei de la FCSB, le mulţumesc că s-au gândit la mine, dar atunci nu m-au lăsat cei de la Mediaş să plec.

ADVERTISEMENT

După aceea nu am mai vorbit cu nimeni de la Steaua, am primit o ofertă concretă de la Mediaş şi le mulţumesc că încă mai au încredere în mine.

ADVERTISEMENT

Mi-ar fi plăcut să ajung la FCSB! Ar fi fost frumos, dar nu fac o tragedie din faptul că nu s-a realizat acest transfer, poate aveam şi eu o datorie morală să îmi închei cariera la Mediaş”.

Răzvan Pleșca a evoluat în 26 de meciuri pentru Gaz Metan Mediaș în actuala ediție din Casa Pariurilor Liga 1, dintre care a reușit zece meciuri fără să primească gol.

Portarul ardelenilor este unul dintre cei mai apreciați jucători din echipa lui Edi Iordănescu, iar de-a lungul sezoanelor s-a făcut remarcat prin paradele și evoluțiile consistente pe care le-a făcut.

  • 350.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Pleșca, conform transfermarkt.com