Sport

Veste fantastică pentru Krasniqi! Fotbalistul Rapidului a făcut anunțul în fața suporterilor giuleșteni. Video

După victoria din Giulești cu Oțelul Galați, Krasniqi a mai primit o veste fantastică. Fotbalistul Rapidului a făcut anunțul în fața suporterilor și s-a bucurat alături de colegi.
03.02.2024 | 23:50
Veste fantastica pentru Krasniqi Fotbalistul Rapidului a facut anuntul in fata suporterilor giulesteni Video
După victoria din Giulești cu Oțelul Galați, Krasniqi a mai primit o veste fantastică. Fotbalistul Rapidului a făcut anunțul în fața suporterilor și s-a bucurat alături de colegi. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a câștigat meciul de acasă cu Oțelul Galați, scor 2-1. Giuleștenii s-au impus prin golurile lui Rrahmani și Burmaz. După meci, Krasniqi a primit o veste fantastică. Fotbalistul Rapidului a făcut un anunț în fața suporterilor și s-a bucurat alături de ei și de colegi.

Veste fantastică pentru Krasniqi! Fotbalistul Rapidului a făcut anunțul în fața suporterilor giuleșteni

Krasniqi a primit o veste fantastică după victoria Rapidului în fața celor de la Oțelul Galați, scor 2-1. Soția fotbalistului este însărcinată, iar kosovarul a realizat un moment inedit prin care a aflat genul copilului.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a avut o minge de fotbal de dimensiuni mai mici, pe care a ridicat-o și șutat cu forță în ea. Când s-a spart, a ieșit un praf albastru, semn că noul născut va fi băiat.

Fotbalistul Rapidului a făcut anunțul în fața suporterilor giuleșteni, iar la final s-a bucurat la maxim alături de aceștia și de colegii cu care tocmai a câștigat un meci important. Poți vedea momentul video aici.

ADVERTISEMENT

Krasniqi vrea titlul cu Rapid

Transferul lui Krasniqi de la CFR Cluj la Rapid a fost anunțat în exclusivitate la FANATIK. Giuleștenii au achitat 1.000.000 de euro pentru kosovar, plus 20% dintr-un eventual transfer. Fostul jucător din Gruia a bifat 39 de apariții pentru ardeleni, 5 goluri și 4 assist-uri.

După ce a făcut primii pași pe Giulești, Krasniqi a mărturisit că vrea să ia titlul cu Rapid: “Da! Sunt foarte fericit să fiu aici, să fac parte din această echipă. Am ales să vin la Rapid, pentru că îmi place stilul de joc de aici, dar și pentru atmosfera incredibilă.

ADVERTISEMENT

Abia aștept să joc pe acest stadion! De fiecare dată când am jucat aici pe Giulești m-am simțit foarte bine și mi-a plăcut foarte mult atmosfera. Abia aștept să joc în fața suporterilor, cu ajutorul lor sunt sigur că vom da tot ce avem mai bun”.

Rrahmani, bucuros că este coleg cu Krasniqi la Rapid

După ce a punctat un nou gol în Giulești, Rrahmani s-a arătat fericit că este coleg cu Krasniqi la Rapid. Atacantul kosovar a mărturisit că va da totul, alături de colegii săi, pentru a lua campionatul cu Rapid și să îi facă pe fani fericiți.

ADVERTISEMENT

“A fost un meci foarte bun. Sunt fericit pentru toată lumea. Cele trei puncte rămân aici. În această atmosferă, e incredibil să marchezi. Nu știu să descriu într-un cuvânt acest sentiment. Putem să jucăm mai bine. Săpunaru ne învață mereu lucruri. A jucat la cel mai înalt nivel.

Suntem mai buni acum pentru că s-au făcut transferuri. Sunt fericit pentru că Krasniqi e aici. E foarte bine să joc alături de ei. Nu sunt sigur 100% de titlu, dar le promit fanilor că vom da totul pentru a aduce titlul în Giulești”, a declarat Rrahmani.

ADVERTISEMENT
Tags: