Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Veste groaznică pentru ultimul transfer de la CFR Cluj: “Nu va putea debuta!”

Aly Abeid a primit o veste groaznică înaintea etapei cu numărul 26. Ultimul transfer de la CFR Cluj nu va putea debuta cu FC U Craiova1948.
16.02.2024 | 13:11
Veste groaznica pentru ultimul transfer de la CFR Cluj Nu va putea debuta
Veste groaznică pentru ultimul transfer de la CFR Cluj: “Nu va putea debuta!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Aly Abeid și-a pierdut mama și ratează deplasarea cu FC U Craiova 1948, deoarece acesta a plecat de urgență în Mauritania. Cristi Balaj a anunțat la FANATIK SUPERLIGA și care este starea lui Mario Camora înaintea confruntării din Cetatea Băniei.

Veste groaznică pentru ultimul transfer de la CFR Cluj: “Nu va putea debuta!”

CFR Cluj l-a transferat pe Aly Abeid de la UTA Arad pentru 100.000 de euro, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Cristi Balaj anunță că fundașul stânga a primit o veste groaznică înaintea posibilului debut cu FC U Craiova 1948 și a plecat de urgență în țara natală.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu s-ar putea baza la Craiova pe Mario Comora, care a revenit la antrenamente înaintea confruntării cu FC U. Petar Mamic ar putea să fie și el o variantă, însă fundașul stânga croat nu a convins până acum în Gruia.

„Din păcate nu îl avem pe Abeid pentru că a avut un deces în familie. Suntem alături de el, i-a murit mama. Și pentru noi era important să se întoarcă în țara lui. Camora a făcut antrenamente alături de echipă, în cele din urmă este antrenorul cel care decide.

ADVERTISEMENT

În momentul în care transferi jucători există un procent, ideal ar fi să fie cât mai mic, ca unii jucători să te surprindă pozitiv sau să fii și dezamăgit. Ne asumăm, doar cine nu muncește nu greșește”, spune Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

Adrian Mutu a amendat un titular după derby-ul cu CFR Cluj

Cristi Balaj a dezvăluit că Panagiotis Tachtsidis a fost taxat de Adrian Mutu după derby-ul pierdut cu Rapid București. Președintele celor de la CFR Cluj a venit cu explicații suplimentare după anunțul „Briliantului”.

ADVERTISEMENT

„Am discutat cu el și a înțeles că a greșit. Restul detaliilor sunt lucruri interne. Ideea este că nu contează numele jucătorului. Noi îi apreciem pe fiecare, îi respectăm, dar atunci când un jucător greșește cum a fost și cazul lui pentru că a avut al treilea cartonaș pentru proteste. 

Bineînțeles că a avut și el explicațiile lui, numai că este un jucător foarte inteligent și trebuie să simtă limita pe care o are fiecare arbitru în ceea ce privește acceptarea unui dialog sau a unor discuții. 

ADVERTISEMENT

Dacă se depășește acea limită jucătorul este vinovat în primul rând dacă primește galben pentru proteste. Este amendat. Există un regulament intern și chiar ei l-au propus. Fără reguli n-ai cum să stabilești ordinea. Ultimul galben l-a luat pe banca de rezerve după ce a fost înlocuit. 

Sunt jucători cărora le pasă și trăiesc mai intens decât ar trebui. Și bineînțeles și arbitri care nu acceptă să fie certați sau întrebați. Important e și pentru un arbitru să simtă când un jucător e de bună credință. Dacă nu acordă cartonaș își pierde din autoritate și e de înțeles”, a mai spus președintele lui CFR Cluj.

Veste

ADVERTISEMENT