Sport

Veste horror pentru fanii lui Bayern! Harry Kane s-a accidentat și poate rata meciurile cu Arsenal din Champions League

Bayern s-a impus cu scorul de 5-2 în fața celor de la Darmstadt, dar fanii bavarezi nu au deloc motive de fericire. Harry Kane s-a accidentat și poate rata meciurile cu Arsenal din Liga Campionilor.
18.03.2024 | 08:30
Veste horror pentru fanii lui Bayern Harry Kane sa accidentat si poate rata meciurile cu Arsenal din Champions League
Harry Kane s-a accidentat și poate rata meciurile cu Arsenal din Champions League. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Bayern a câștigat ieri, categoric, în deplasarea de la Darmstadt, cu scorul de 5-2. În ciuda faptului că echipa bavareză a reușit să câștige 3 puncte importante, fanii lui Bayern nu au deloc motive de fericire.

Harry Kane s-a accidentat, fiind schimbat în minutul 82, iar atacantul englez poate să rateze cele două meciuri cu Arsenal din Champions League.

ADVERTISEMENT

Harry Kane s-a lovit violent de bară

Jucătorul englez a vrut să profite de o minge venită din transversală, dar a alunecat și din păcate pentru el, a intrat în coliziune cu bara. Din primele imagini reiese faptul că glezna atacantului nu arată prea bine, aceasta fiind destul de umflată.

Thomas Tuchel, antrenorul celor de la Bayern, speră să nu fie nimic grav cu fostul atacant de la Tottenham Spurs: „Nu arăta bine. De obicei, el nu este un jucător care să ceară schimbarea. Când Harry iese, există întotdeauna un motiv de îngrijorare”, a declarat fostul antrenor al celor de la Chelsea.

ADVERTISEMENT

Motive de îngrijorare are si Southgate. Selecționerul Angliei are șanse destul de mici în a se baza pe cel mai bun marcator englez din toate timpurile, pentru partidele amicale cu Brazilia și Belgia.

Directorul sportiv al lui Bayern, Christoph Freund, a anunțat că Bayern nu vrea să riște nimic cu Kane, ceea ce înseamnă că Harry probabil nu va face deplasarea la echipa națională pentru cele două meciuri.

ADVERTISEMENT

Harry Kane, un nou record în Bundesliga

În ciuda faptului că s-a accidentat destul de grav, atacantul englez are și motive de fericire. Harry Kane a stabilit un nou record personal, acesta ajungând la 31 de reușite în 26 de meciuri pentru Bayern. Sezonul trecut, ultimul lui sezon în Premier League, Harry Kane a reușit să marcheze 30 de goluri în 38 de partide.

Până la finalul campionatului din Bundesliga, Harry Kane are șansa de a doborî și recordul all-time deținut de Robert Lewandowski, actualul atacant al celor de la Barcelona, care a reușit să marcheze 41 de goluri într-un sezon.

ADVERTISEMENT

În cazul în care accidentarea lui Harry Kane nu este una gravă, jucătorul din Anglia ar mai avea la dispoziție 8 etape pentru a marca de 10 ori, lucru care nu pare atât de imposibil.

ADVERTISEMENT