Sport

Veste proastă pentru Chiricheș și FCSB: „E ruptură!”. Cât va lipsi fundașul

Mihai Stoica a dat o veste proastă despre ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș după accidentarea suferită în meciul dintre FCSB și UTA, scor 1-2.
29.08.2023 | 21:58
Veste proasta pentru Chiriches si FCSB E ruptura Cat va lipsi fundasul
Veste proastă pentru Chiricheș și FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că este vorba despre o ruptură și că fundașul va sta pe bară trei sau patru săptămâni, însă încă nu a efectuat niciun RMN, pentru a vedea exact care este problema.

Veste proastă pentru Chiricheș și FCSB

Mihai Stoica a dat o veste proastă fanilor FCSB-ului, dezvăluind că Vlad Chiricheș a suferit o ruptură în meciul cu UTA și că va sta o perioadă în afara terenului, însă nu știe precis cât, el estimând că va avea nevoie de trei sau patru săptămâni.

ADVERTISEMENT

„E ruptură, simte și la mers, probabil că va sta 3-4 săptămâni. Să vedem, RMN-ul se face în 2-3 zile de la accidentare, ca să fie relevant examenul.

Joci pe sintetic, joci la trei zile și s-a întâmplat acum, culmea. Haterii vor spune că se știa, eu spun că e un lucru bun chiar dacă s-a întâmplat acum”, a spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș s-a accidentat spre finalul meciului cu UTA, când a plecat în viteză pentru a-l ajunge pe Rareș Pop, moment în care s-a oprit și s-a prăbușit pe gazon, fără să fie atins de vreun adversar.

Gigi Becali nu își face griji în privința indisponibilităților

Gigi Becali a vorbit despre faptul că FCSB nu se va putea baza pe Vlad Chiricheș, Florinel Coman și Alexandru Pantea la meciul cu Universitatea Craiova, însă a spus că nu își face griji din această privință:

ADVERTISEMENT

„Nu e îngrijorare, probabil au schimbat sistemul. O să revină la sistemul pe care îl jucau înainte. Eu zic că jucau 4-2-3-1, iar eu nu înțelegeam ce se întâmplă, i-am spus că la mijlocul terenului nu e bine.

I-am spus și lui MM cum de ajungeau ei să facă multe cornere. Nu e problemă că s-a accidentat Chiricheș, avem cu cine să jucăm, avem jucători pe postul ăla.

ADVERTISEMENT

Avem cu cine să jucăm, că o echipă de fotbal nu stă în Coman și în Chiricheș. Mi-a părut rău acum că l-am vândut pe Cordea. Dar l-am vândut și din cauza lor, că îmi spuneau că n-ai cum să joci fotbal cu Cordea”.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT