Fotbal intern

Vești proaste de la Craiova: au apărut încă două cazuri de Covid-19. Cine sunt cei infectați. Update. Exclusiv

23.07.2020 | 22:41
Vesti proaste de la Craiova au aparut inca doua cazuri de Covid19 Cine sunt cei infectati Update Exclusiv
ADVERTISEMENT

Veștile proaste continuă să vină în fotbalul românescu, iar Universitatea Craiova a anunțat într-un comunicat oficial postat pe rețelele de socializare că un membru al staff-ului a fost infectat cu coronavirus.

UPDATE, 23 iulie, ora 22:28 / Joi, toți jucătorii Universității Craiova vor face din nou testele COVID pentru că au trecut cele 5 zile de la apariția primului caz la club. Mai apoi, ca o măsură de precauție, întreg lotul va intra în cantonament până la finalul campionatului.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 23 iulie, ora 22:03 / Universitatea Craiova a anunțat două cazuri de Covid-19 în rândul membrilor staff-ului tehnic. Din informațiile FANATIK, cei doi infectați sunt antrenorul secund Gheorghe Ciurea și preparatorul fizic Cornel Blejan. De asemenea, unul dintre testele efectuate în rândul jucătorilor a fost neconcludent.

”Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staffului Universității Craiova. Vestea bună este că toți fotbaliștii noștri sunt negativi, având un singur test neconcludent”, se arată în mesajul oltenilor.

ADVERTISEMENT

? Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staffului Universității Craiova….

Posted by Universitatea Craiova on Thursday, July 23, 2020


UPDATE, 21 iulie, ora 15:02 / FANATIK a aflat că fotbaliştii Universităţii Craiova se vor putea antrena, fiind izolaţi în cantonamentul din “Lunca Jiului”. Aceştia vor fi din nou testaţi vineri, 24 iulie, iar până atunci vor sta în izolare la baza de pregătire.


UPDATE, 21 iulie, ora 14:39 / FANATIK a aflat că Lucian Pretorian, testat pozitiv la COVID-19, este asimptomatic şi se află în izolare la spital.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 21 iulie, ora 14:20 / U Craiova a anunţat pe contul oficial de Facebook că membrul staff-ului al cărui test de luni era neconcludent a fost retestat şi rezultatul este negativ. FANATIK a prezentat în exclusivitate faptul că testul neconcludent era cel al lui Cristiano Bergodi.


UPDATE, 20 iulie, ora 23:20 / FANATIK a aflat că testul neconcludent este al lui Cristiano Bergodi, antrenorul Universităţii Craiova. Proba extrasă nu a fost îndeajuns pentru a fi dat un rezultat concret în cazul tehnicianului italian, astfel că testul va fi refăcut, aşa cum s-a întâmplat şi la Viitorul.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 20 iulie, ora 23:12 / FANATIK a aflat că Lucian Pretorian, team managerul echipei, este membrul staff-ului tehnic care a fost depistat pozitiv după efectuarea testelor COVID-19. Marți, 21 iulie, vor fi refăcute toate testele de către jucătorii și staff-ul Craiovei. Apoi, după 48 de ore, joi, jucătorii vor fi testaţi din nou.

Lucian Pretorian s-a aflat lângă jucători la toate deplasările echipei cu avionul din această perioadă, cu toate că restul oficialilor clubului s-au deplasat cu maşinile.

caz covid-19 u craiova
Lucian Pretorian, cu mască, în timpul meciului FC Botoşani – U Craiova 0-2 (sursă foto: sportpictures.eu)

ȘTIRE INIȚIALĂ:

După cazurile de coronavirus de la CFR Cluj și de la Dinamo, oltenii primesc și ei o veste dură, chiar acum când mai au atât de puțin până la câștigarea titlului după o pauză de 29 de ani.

Oltenii au făcut anunțul printr-un comunicat postat pe rețelele de socializare, în care își informează fanii cu privire la vestea proastă.

Un caz de COVID-19 la U Craiova

Oltenii nici nu au avut timp să se bucure după victoria în deplasarea de la Botoșani, 2-0, pentru că la testele efectuate azi, 20 iulie, un membru al staff-ului a ieșit pozitiv, în timp ce un altul a ieșit neconcludent.

„Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost despistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent.

Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic – negativi.

În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați”, se arată în comunicatul oltenilor.

Nici la rivalii de la CFR Cluj lucrurile nu stau mai bine, după ce azi, 20 iulie, au ai fost depistate alte cinci cazuri, cifra infectaților ajungând la 10.

Oltenii erau bucuroși după victoria cu FC Botoșani

Jucătorii Craiovei în frunte cu antrenorul Cristiano Bergodi au exultat după victoria din partida cu FC Botoșani și visau la primul titlu după 29 de ani. Tehnicianul italian era chiar foarte încântat de apărarea sa, pe care a lăudat-o.

„Era un meci foarte greu, dar bine că am câștigat pentru prima dată aici la Botoșani. În prima repriză eram puțin nervoși, dar a doua repriză am arătat mai bine și puteam să câștigăm și la un scor mai mare.

Îi felicit pe băieți pentru că au obținut o nouă victorie. Acum avem defensivă, echipa juca bine și înainte cu Corneliu Papură, dar acum, cu modestie spun că suntem mai buni și în defensivă, chiar dacă am mai primit goluri. Cred că asta trebuia la Craiova”, a spus Cristiano Bergodi după meci.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 3,40 este cota pentru “remiză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: