Life

Vestea momentului în lumea vedetelor din România! A devenit tată: ”Seamănă mult cu mine”

Anunț important despre un producător român. Soția sa a născut în urmă cu puțină vreme o fetiță care are trăsăturile sale.
22.02.2024 | 14:40
Vestea momentului in lumea vedetelor din Romania A devenit tata Seamana mult cu mine
Anunț important despre un producător român. Soția sa a născut în urmă cu puțină vreme o fetiță care are trăsăturile sale. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vestea momentului în lumea vedetelor din România! A devenit tată, actorul subliniind că micuța seamănă mult cu el. Despre ce persoană publică este vorba, de fapt, și ce postare a făcut pe rețelele de socializare.

Anunț important despre un producător român. Soția sa a născut în urmă cu puțină vreme o fetiță care are trăsăturile sale

Anunț important despre un producător român. Soția sa a născut în urmă cu puțină vreme o fetiță care are trăsăturile sale. Dezvăluirea emoționantă a fost făcută publică la o zi de la venirea pe lume a bebelușului.

ADVERTISEMENT

Mircea Bravo a transmis că în cursul zilei de miercuri, 21 februarie 2024, s-a născut primul său copil și al partenerei de viață, Georgiana. Creatorul de conținut a dat vestea cea mare pe social media, unde a postat și o imagine din spital.

Cu această ocazie actorul a remarcat imediat că fetița îi seamănă foarte mult, toată lumea știind că, în general, fetele au trăsături comune cu figura patenă. Vedeta a mai dezvăluit și numele pe care l-a primit copilul, Mira.

ADVERTISEMENT

„De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”, a scris Mircea Bravo pe contul personal de Facebook.

Mircea Bravo, tată pentru prima oară

Mircea Bravo este în culmea fericirii de când familia sa s-a mărit, mai ales că este pentru prima oară când devine tată. Vloggerul a devenit tată la vârsta de 33 de ani, la puțină vreme de la căsătoria cu iubita sa.

ADVERTISEMENT

Prietenii și fanii i-au lăsat numeroase mesaje și comentarii și l-au felicitat pentru venirea pe lume a fiicei sale. Producătorul filmului Nuntă pe bani este recunoscător tuturor oamenilor care s-au gândit la el în aceste momente.

„Mulțumesc frumos”, este unul dintre puținele răspunsuri oferite de actor pe social media. „Doamne ajută” sau „Așa să fie, mulțumesc”, le-a mai spus vloggerul celor care i-au urat toate cele bune.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Mircea Bravo nu a avut prea mult timp să răspundă la fiecare în parte, însă a lăsat emoticoane care înfățișează o inimă sau o îmbrățișare. Cel mai probabil zilele următoare va face publice mai multe detalii despre nașterea fiicei sale.

ADVERTISEMENT