Life

Bomba momentului în showbiz! Loredana Groza, declarație șoc după zvonul că a divorțat: „Mai bine singură”

Loredana Groza a surprins pe toată lumea cu o declarație făcută în cadrul unei dedicații, la petrecerea serialuluI Camera 609!
24.08.2023 | 16:00
Bomba momentului in showbiz Loredana Groza declaratie soc dupa zvonul ca a divortat Mai bine singura
Loredana Groza, cântăreață de succes din România. Foto: Instagram/ libertatea/ro. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Loredana Groza și Andrei Boncea ar fi divorțat de ceva timp! Niciodată, niciunul nu a vorbit despre acest subiect intim. Diva muzicii din România a evitat întotdeauna să ofere detalii despre viața ei personală, încă de când s-a lansat în lumea artistică.

Loredana Groza, fără ocolișuri: „Mai bine singură decât prost însoțită”

Loredana Groza a știut să își managerieze viața, reușind de fiecare dată ca bârfele și zvonurile care s-au făcut despre situația ei sentimentală să nu îi pericliteze imaginea ori performanțele artistice. Din această perspectivă, putem spune că Lori este un etalon pentru vedetele care vrând, nevrând, au profitat de chestiunile intime pentru a se promova.

ADVERTISEMENT

Se spune de ceva vreme că artista nu mai formează un cuplu cu soțul ei, cu care are o fată minunată pe nume Elena, ba chiar că ar fi divorțat în mare secret. Vestea nu a fost confirmată niciodată în mod oficial, din motivele mai sus expuse. Loredana nu își dorește să își expună lucrurile personale în public. Așa că sunt șanse foarte mici ca despre acest subiect vedeta să vorbească în mod clar.

Totuși, a făcut-o, fără să spună că e vorba despre ea. Loredana Groza a făcut o dedicație cu totul neașteptată, la cea mai recentă petrecere la care a cântat. S-a întâmplat pe platourile de filmare de la Camera 609, marți, 22 august 2023, când vedeta a interpretat melodia „O fată singură în noapte”.

ADVERTISEMENT

Artista a făcut o mărturisire cu totul neașteptată. O declarație care poate fi una cheie legată de viața ei amoroasă. Indiferent care ar fi adevărul, cert este că pentru Lori n-ar fi o problemă dacă ar fi o femeie singură, ba chiar e o binecuvântare, conform propriilor declarații în fața actorilor din distribuția serialului Camera 609.

Loredana Groza a ținut trează atenția petrecăreților, la Izvorani, nu doar invitându-i la dans, ci și prin scurtele alocuțiuni pe care le-a făcut între melodiile interpretate. Diva a dedicat piesa „O fată singură-n noapte” tuturor femeilor singure, făcând și câteva glume pe seama doctorilor, după o intervenție din public.

ADVERTISEMENT

„Doctorii după ce fac o consultație nu mai sunt singuri”

„Pentru că sunt multe fete singure…”, și-a început Loredana Groza discursul, după care a fost întreruptă: „Și doctori!”. „Și doctori singuri? Doctorii după ce fac o consultație nu mai sunt singuri.

Dar… Fete, domnișoare, doamne, să știți că nu e atât de grav să fii singură. Pe bune, chiar e foarte bine! Nu? Și Mai bine singură decât prost însoțită, corect? Despre asta e acest cântec! Deci nu este un cântec trist!”, a spus Loredana.

ADVERTISEMENT

Despre subiectul divorțului a vorbit, însă, la un moment dat, Vasile Groza, tatăl artistei, pentru cancan.ro, confirmând că ea și Andrei ar fi separați. „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează.

Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus, pentru sursa citată, părintele cântăreței.

Loredana Groza revine în fața fanilor ei ca actriță, aceasta fiind una din pasiunile mai vechi ale cântăreței. Telespectatorii o vor putea urmări în rolul Feliciei Soare, în serialul Camera 609, care va avea premiera vineri, 25 august 2023, de la ora 20:30, la Antena 1.

Loredana Groza joacă în serialul Camera 609. Totul despre rolul ei

Despre acest rol, Lori a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK. Frumoasa blondină, veșnic tânără și efervescentă, a dezvăluit ce puncte comune are cu personajul pe care îl joacă în comedia romantică ștampilată de Ruxandra Ion.

„Mă regăsesc în rol, cum să nu? Ea e artistă, e cântăreață. Bine, nu mai cântă, s-a lăsat. Ceea ce am eu în comun cu Felicia Soare, o fiică de o seamă cu fiica mea și chiar și seamănă.

Nu știu cum de s-a potrivit atât de bine la casting. Țin minte când a fost castingul și a trebuit să dăm mai multe probe cu mai multe actrițe. Din prima am simțit-o pe ea, că ea e fata mea. A fost o chestie absolut organică.

Am descoperit mai apoi că e o fată extrem de talentată. Nu e doar actriță e și dansatoare, polivalentă ca și mama ei. În film, personajele sunt într-o situație mai disperată în momentul în care începe serialul.

Trebuie să găsească niște soluții rapide la niște situații. Din cauza asta nu prea au scrupule. Sunt strânse cu ușa. Doar că lumea nu trebuie să știe în ce situație sunt ele mai ales din punct de vedere financiar. Așa că afișează o nonșalanță și o atitudine extrem de relaxantă când colo situația nu e tocmai așa”, a dezvăluit Loredana Groza pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT