Sport

Vești bune pentru microbiștii români: se lansează un nou canal de sport! Ce competiții va transmite

Grupul de televiziuni Prima TV lansează un nou post de sport. Acesta va fi disponibil în grila de programe cât de curând.
07.10.2022 | 15:33
Vesti bune pentru microbistii romani se lanseaza un nou canal de sport Ce competitii va transmite
5 canale de sport deține trustul Prima TV. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce anul trecut microbiștii au avut parte de apariția unui nou canal TV de sport, aceștia au parte de încă o surpriză în această toamnă.

Grupul Clever a lansat încă un post de televiziune dedicat 100% sportului

Trustul Prima își va lansa un nou canal de sport începând cu vineri, 7 octombrie. Este vorba de Prima Sport 5, iar postul își începe emisia începând cu ora 21:00, anunță paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Pentru moment, canalul va fi disponibil doar pe platforma PrimaPlay.ro, însă va intra în scurt timp în oferta marilor furnizori de cablu TV.

Prima Sport ajunge astfel la al cincilea canal dedicat exclusiv sportului, după Prima Sport 1, 2, 3 și 4. Televiziunile Prima Sport transmit cele mai inportante campioantele din Europa: Anglia, Spania, Italia, Germania și Franța, precum și meciuri din prima ligă a Portugaliei și Turciei, dar și partidele din Liga 2 Casa Pariurilor, Cupa României Betano și SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Ce competiții vor fi difuzate pe Prima Sport 5

Microbiștii vor putea viziona pe Prima Sport 5 meciuri din UEFA Champions League, Liga Campionilor la handbal, Formula 1, Moto GP.

Noul post TV va transmite și cele mai importante competiții de canotaj, gimnastică, handbal, baschet sau motorsportul românesc.

ADVERTISEMENT

Canalele Prima Sport sunt disponibile în variante SD şi HD, dar şi Prima 4K.

Competițiile transmise de Prima Sport disponibile și online

Toate competițiile transmise de canalele Prima Sport sunt disponibile și online pe platforma PrimaPlay.ro, lansată pe 15 iulie 2021.

Trustul mai are o surprinză pentru telespectatori, iar din luna octombrie în platformă sunt disponibile şi canalele PPV1 şi PPV2, unde pot fi urmărite transmisiuni live din competiţiile deţinute de canalele Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Orange Sport s-a lansat tot în 2022

Tot în acest an a mai avut loc o schimbare importantă pe piaţa media, după ce Telekom și-a schimbat brandul în Orange Sport începând cu data de 28 martie 2022.

Orange România a cumpărat 54% din pachetul de acțiuni a Telekom România de la OTE. Orange a achiziționat acţiunile Telekom Romania Communications S.A (TKR) pentru 497.000.000 de euro. Telekom are 930.000 de clienţi de Internet şi 1,2 milioane de abonaţi la serviciile TV.

ADVERTISEMENT