Sport

Vești bune pentru Universitatea Craiova înaintea meciului cu Zorya Luhansk. Când revine pe gazon accidentatul Valerică Găman. Exclusiv

Laszlo Balint a primit o veste excelentă înaintea meciului Zorya Luhansk - Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor îl va avea la dispoziție pe Valerică Găman mai repede decât se aștepta.
03.08.2022 | 16:25
Vesti bune pentru Universitatea Craiova inaintea meciului cu Zorya Luhansk Cand revine pe gazon accidentatul Valerica Gaman Exclusiv
Vești bune pentru Universitatea Craiova înaintea meciului cu Zorya Luhansk. Când revine pe gazon accidentatul Valerică Găman. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește pentru manșa I a turului 3 preliminar din UEFA Europa Conference League. Oltenii o vor înfrunta pe Zorya Luhansk, în Polonia, la Lublin. Meciul e programat joi, 4 august, de la ora 20:30. Laszlo Balint nu se va putea baza însă pe serviciile lui Valerică Găman (33 de ani).

Când revine pe gazon Valerică Găman. Veste bună pentru Universitatea Craiova

FANATIK a aflat în exclusivitate că accidentarea fundașului central nu este atât de gravă pe cât s-a crezut. Din informațiile noastre, Găman va lipsi de pe gazon doar trei săptămâni. Stoperul are o leziune musculară minoră, un verdict mult mai blând decât anticipa staff-ul oltenilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate care este starea de sănătate a lui Valerică Găman, după ce fotbalistul în vârstă de 33 de ani a ieșit accidentat din Universitatea Craiova – Rapid 0-1. Inițial, fundașul a fost suspect de ruptură musculară, dar temerile oltenilor s-au risipit.

Din păcate, Laszlo Balint nu îl va putea folosi pe Găman în dubla cu Zorya Luhansk din turul 3 preliminar al Conference League. Dacă va trece de ucraineni, „Știința” va da piept în play-off cu învingătoarea dintre Lugano și Hapoel Be’er Sheva.

ADVERTISEMENT

Antrenorul alb-albaștrilor nu va avea probleme să îl înlocuiască pe Găman. U Craiova are mai mulți fotbaliști care pot evolua pe postul de fundaș central: Paul Papp, Raul Silva, Vladimir Screciu și chiar Alexandru Crețu.

După partida cu Zorya Luhansk, pe Universitatea Craiova o așteaptă un meci infernal pe „Ion Oblemenco”. Echipa lui Balint va fi oaspete în derby-ul orașului, cu FC U Craiova 1948, programat duminică, 7 august, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Meciul „Științei” de la Lublin va fi televizat

O veste bună au primit și fanii Universității Craiova. Meciul tur cu Zorya Luhansk se va juca în Polonia, deoarece Ucraina este grav afectată din cauza războiului cu Rusia. Inițial erau șanse mici ca partida să fie televizată, dar lucrurile s-au reglat.

Zorya Luhansk – Universitatea Craiova va putea fi urmărit la TV în România pe programele Digi Sport 1 și Prima Sport 1, care au anunțat că au cumpărat drepturile de difuzare ale confruntării de al Lublin. Meciul va începe la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, o singură partidă din cele patru ale echipelor din SuperLiga nu și-a făcut loc pe micile ecrane. Este vorba despre Șahtior Soligorsk – CFR Cluj, care se joacă joi, 4 august, de la ora 20:00, în Turcia.

  • 24 de meciuri și 1 gol are Valerică Găman în tricoul Universității Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Zorya Luhansk – Universitatea Craiova: 2,37 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT