Sport

Vlad Chiricheș revine pe teren la ”Derby de România”, Dinamo – FCSB! Elias Charalambous confirmă Fanatik

Accidentat la eșecul cu UTA Arad, Vlad Chiricheș va reveni pe teren la meciul Dinamo - FCSB. Elias Charalambous a confirmat informaţiile FANATIK.
11.11.2023 | 15:13
Vlad Chiriches revine pe teren la Derby de Romania Dinamo  FCSB Elias Charalambous confirma Fanatik
Accidentat la eșecul cu UTA Arad, Vlad Chiricheș va reveni pe teren la meciul Dinamo - FCSB, așa cum FANATIK a anunțat încă de acum 3 luni. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
11-11-2023
13:18

Elias Charalambous confirmă FANATIK: "Chiricheş revine în lot după pauza internaţională!"

Elias Charalambous a confirmat FANATIK la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCSB – FC U Craiova. Vlad Chiricheş va reveni după pauza internaţională, la derby-ul cu Dinamo din SuperLiga: 

“Înaintea meciului cu Rapid v-am spus că va fi în lot, dar au fost ceva probleme la antrenament şi am decis să nu riscăm nici măcar 1%. Astfel, am preferat să îl integrăm în echipă după pauza internaţională, când va fi 100% apt”, a spus Charalambous la conferinţă. 

La scurt timp după apariția problemei medicale, FANATIK a scris în exclusivitate perioada de indisponibilitate. Apoi, managerul general Mihai Stoica și antrenorul Elias Charalambous au confirmat că fundașul se va întoarce pe teren după 3 luni.

Revenirea lui Vlad Chiricheș se va produce la Dinamo – FCSB

Veteranul Vlad Chiricheș este refăcut după accidentarea de la Arad, însă FANATIK a aflat că s-a luat hotărârea ca acesta să nu fie forțat și în aceste condiții va reveni pe teren direct la marele derby Dinamo – FCSB.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute în exclusivitate de site-ul nostru, stoperul putea intra chiar mai repede la derby-ul FCSB – Rapid 1-2, dar fotbalistul nu s-a simțit  pregătit psihic pentru a intrat într-un meci de asemenea anvergură.

Astfel, din informațiile FANATIK, staff-ul vicecampioanei României a ajuns la concluzia că nu are rost ca fundașul în vârstă de 33 de ani să forțeze întoarcerea la partida cu FC U Craiova, din etapa a 16-a din SuperLiga, care va avea loc duminică, 12 noiembrie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Astfel, Chiricheș va beneficia de încă 2 săptămâni de pregătire, deoarece campionatul ia o pauză pentru a face loc întâlnirilor decisive pe care naționala României le are cu Israel și Elveția în preliminariile Euro 2024.

Dacă nimic neprevăzut nu va interveni în această scurtă pauză competițională, jucătorul adus de FCSB în această vară se va întoarce în primul ”11” al roș-albaștrilor” la derby-ul cu marea rivală Dinamo.

ADVERTISEMENT

Chiricheș îl scoate din primul ”11” pe Dawa

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Vlad Chiricheș nu va evolua în meciul FCSB – Rapid de pe Arena Națională. Gigi Becali a vorbit după meci despre situația ”veteranului” și a precizat că acesta a mai simțit ceva și nu a vrut să riște.

Patronul vicecampioanei României a anunțat că în momentul în care va fi apt să se întoarcă pe teren Vlad Chiricheș va face perechea în centrul defensivei cu Siyabona Ngezana, așa cum a dezvăluit FANATIK. Cel care va avea de pierdut va fi camerunezul Joyksim Dawa, care va trece pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

”Lui Chiricheș i-a zis că nu este încă pregătit la schimbări de ritm. Mai simte ceva și am zis să nu riscăm. Noi avem nevoie de un fundaș. Nu poți să faci posesie, dacă n-ai un fundaș cu care să pasezi. Normal că avem nevoie de Chiricheș, 100%. O să joace cu Ngezana”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK a realizat un infografic cu acest amplu capitol din cariera lui Chiricheş: accidentările. Iar datele vorbesc de la sine: 853 de zile a stat accidentat fundașul central, adică aproape doi ani și jumătate din ultimii 11.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „total goluri: sub 3,5” la meciul FCSB - FC U Craiova