Life

Vica Blochina, dezvăluiri explozive după eliminarea lui DOC. Ce se întâmplă la Survivor România: “Ada umblă dezbrăcată complet pe plajă, în fața bărbaților”

Vica Blochina vine la înaintare cu detalii explozive despre Survivor România după eliminarea lui DOC. Ce face Ada Dumitru, de fapt?
17.03.2023 | 15:24
Vica Blochina dezvaluiri explozive dupa eliminarea lui DOC Ce se intampla la Survivor Romania Ada umbla dezbracata complet pe plaja in fata barbatilor
Dezvăluiri neașteptate depsre Ada Dumitru de la Survivor România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși a fost eliminată de la Survivor România, Vica Blochina continuă să urmărească show-ul. De asemenea, ea a avut și doi concurenți favoriți pe care i-a votat în continuu și care sperau să ajungă destul de departe, printre care DOC și Ionuț Iftimoaie.

Vica Blochina, despre scandalurile de la Survivor România

Din păcate însă, DOC a ajuns să fie eliminat de la Survivor România. Faimosul povestea însă că simțea nevoia să plece acasă și că oricum nu mai rezista în Republica Dominicană. De cealaltă parte însă, Vica Blochina regretă că artistul a părăsit competiția așa devreme.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea a dezvăluit și câteva detalii interesante despre Survivor România. S-ar părea că dincolo de camerele de filmat se întâmplă și lucruri neștiute de publicul larg. Iar Ada Dumitru ar fi protagonista acestora, spune vedeta, enervată de cele întâmplate.

Într-un interviu acordat pentru ego.ro, Vica Blochina a mărturisit că nu susține violența și că l-a votat pe DOC pentru omul care e. Mai mult de atât, Faimoasa a mai adăugat că cine a urmărit Survivor România știe foarte bine ce s-a întâmplat acolo. Ea a mai precizat și că artistul este un om ”foarte inteligent”, doar că nu știe să își gestioneze stresul.

ADVERTISEMENT

Referitor la scandalurile de la Survivor România în care DOC a fost implicat, atât cu Kamara, cât și cu Ada Dumitru, Vica Blochina spune că singura lui greșeală ar fi fost tonul. Mai exact, dacă ar fi vorbit altfel, cel mai probabil artistul ar fi avut de partea sa mai mulți telespectatori.

Iar șirul dezvăluirilor nu s-a oprit aici. Vedeta spune că în realitate, cea care încingea spiritele în echipa Faimoșior era Ada Dumitru. Mai exact, Vica Blochina spune că actrița provoca oameni din toate părțile. Mai mult de atât, s-ar părea că aceasta umbla și goală în fața bărbaților.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina, acuzații dure la adresa Faimoasei Ada Dumitru

Vedeta a avut de spus doar critici dure la adresa actriței, adăugând că i-a văzut caracterul din prima. De asemenea, Vica Blochina a povestit și un eveniment de la începutul competiției, în care aceasta a vrut să îi fie prietenă. În final însă, adevărul a ieșit la suprafață.

”Ada provoacă pe toate părțile. Efectiv din toate punctele de vedere. Păi ea chiar umblă dezbrăcată, și când zic dezbrăcată, mă refer la complet goală, pe plajă, în fața bărbaților. Nu este tot o provocare, mai ales în condițiile de la „Survivor”? În plus, ea este genul de persoană care la început se dă bine pe lângă un om, ca apoi să-l atace.

ADVERTISEMENT

Așa a făcut și cu mine, doar că eu am văzut din prima clipă caracterul ei. Ea a venit la mine la începutul competiției, a căutat să se împrietenească, urmărindu-și interesul, iar atunci când am plecat s-a bucurat cel mai mult și a făcut și un comentariu care nu își avea rostul”, a mai povestit Faimoasa de la Survivor România, în interviul acordat pentru ego.ro.

Printre altele, Vica Blochina a mai adăugat că și alte Faimoase se arată a fi politicoase în fața camerei. De cealaltă parte însă, vedeta susține că nu a mai văzut nicăieri o asemenea ”lipsă de fair play”, așa cum s-a întâmplat în echipa din care a făcut parte la Survivor România.

ADVERTISEMENT