Life

Vica Blochina, înțepături la adresa Oanei Roman. De ce s-a stricat prietenia dintre ele

Vica Blochina a transmis un mesaj cu subînțeles la adresa Oanei Roman, cu care a avut o prietenie foarte frumoasă în urmă cu ceva timp. Acum cele două vedete nu mai comunică.
17.11.2021 | 19:22
Vica Blochina intepaturi la adresa Oanei Roman De ce sa stricat prietenia dintre ele
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a lansat câteva înțepături care o au în prim-plan pe fiica fostului premier al României Petre Roman. Blondina a vorbit despre situația financiară a șatenei.

Lituanianca, care a participat la show-ul Ferma, a dezvăluit de ce s-a stricat prietenia cu Oana Roman, despre care spune că își face vacanțele pe barter.

ADVERTISEMENT

La polul opus, Vica Blochina susține că are bani pentru a-și face micile plăceri ale vieții, motiv pentru care timp de o lună va locui în Thailanda.

Vica Blochina și Oana Roman, la cuțite? Ce a dezvăluit blondina despre fiica lui Petre Roman

„Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță. 

ADVERTISEMENT

Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin.

Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie. Nu sunt materialistă. Îmi place viața confortabilă, dar nu fac orice pentru bani.

ADVERTISEMENT

Muncesc foarte mult. Nu ar fi rău să fie așa cum crezi. Cum ai vrea să fiu, ca Oana Roman pe barter? Am bani munciți și îmi permit.

Ce nu îmi permit, își permite iubitul. Muncesc mult, nu stau acasă, plec dimineața și stau până seara târziu”, a declarat Vica Blochina în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina, adevărul despre prietenia cu Oana Roman. De ce s-au certat

Frumoasa blondină a dezvăluit în urmă cu ceva vreme și care este motivul pentru care prietenia cu Oana Roman s-a stricat, deși au fost împreună în mai multe vacanțe.

În plus, fosta balerină a mai precizat că nu mai ține legătura cu Oana Roman pentru că în trecut a pus-o în câteva situații neplăcute, inclusiv la ziua sa de naștere.

De asemenea, vedeta susține că fiica lui Petre Roman a primit interzis de la soțul ei, Marius Elisei, după ce ar fi fost dată afară de la un eveniment.

Vica Blochina a mai declarat că nu vrea să mai treacă cu vederea niciuna dintre faptele făcute de Oana Roman, de aceea nici nu mai vorbește cu ea.

ADVERTISEMENT