Life

Vica Blochina dezvăluiri sincere despre fiul ei și al lui Victor Pițurcă: „Nu este comunicativ ca mine”

Vica Blochina a vorbit despre relația cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Vedeta a dezvăluit cât de schimbat este băiatul ei de când stă la tatăl lui
31.05.2023 | 10:30
Vica Blochina dezvaluiri sincere despre fiul ei si al lui Victor Piturca Nu este comunicativ ca mine
Vica Blochina, despre relația cu fiu ei si al lui Victor Piturca
ADVERTISEMENT

Vica Blochina este tare mândră de fiul ei și al lui Victor Pițurcă, dar recunoaște că și suferă, ca mamă! Dacă în trecut relația dintre băiat și Victor Pițurcă nu era atât de apropiată, lucrurile s-au schimbat de ceva timp.  Edan s-a mutat la tatăl lui și se bucură de prezența acestuia. Victor Pițurcă și-a asumat rolul de tată și financiar, și sufletește și este implicat total în viața tânărului. Iar acum, Vica este, oarecum, în plan secund.

Vica Blochina, declarații exclusive despre relația dintre fiul ei și tatăl lui, Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație secretă timp de 16 ani. Din povestea lor de dragoste a rezultat un băiat, Edan, care în prezent este un adolescent în toată regula. Băiatul a ales să locuiască la tatăl lui, fiind crescut și de Maria, soția acestuia.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă initial decizia tânărului a surprins-o pe mama lui, aceasta a fost înțelegătoare. Și în privința vieții personale a lui, Vica Blochina se declară o mamă atentă și nu vrea să „dea din casă” prea multe. Cu toate acestea vorbește cu zâmbetul pe buze despre băiatul ei.

„Băiatul meu, Edan, este la tatăl lui. Nu ne vedem foarte des, dar totul este bine. Edan se ocupă de studii. I-am respectat intimitatea întotdeauna. El nu este comunicativ ca mine.

ADVERTISEMENT

Eu sunt un om super comunicativ, am multă lume în jur, sunt excentrică. Îmi place să fiu înconjurată de mii de persoane. El nu este deloc așa”, a spus Vica Blochina pentru FANATIK.

Mai mult, Vica susține că respectă pe deplin alegerile lui Edan. Nu vrea însă să dezvăluie prea multe pentru că știe că fiul ei este destul de discret. Recunoaște totuși că abia așteaptă momentul în care Edan îi va aduce o domnișoară  acasă.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-a adus nicio domnișoară, dar el este un copil introvertit. Dacă mi-ar aduce pe cineva să știi că nu aș povesti lucrurile astea pentru că știu că l-ar deranja mult. Sunt lucruri de care nu-mi place să vorbesc pentru că el vrea să țină totul pentru el”, a dezvăluit Vica Blochina pentru FANATIK.

Vica Blochina, despre fiul ei: „Seamănă cu tatăl lui”

Fiul cunoscutei balerine și al fostului selecționer este total schimbat acum față de cum era în copilărie. Vica susține că Edan era ”one man show” și că oriunde își făcea apariția atrăgea toate privirile.

ADVERTISEMENT

Vorbește cu drag de Edan și spune că este cel mai de preț lucru pe care îl are. Vedeta ne-a povestit un moment “de colecție” cu băiatul ei de pe vremea când acesta avea doar șase ani.

„Din doi părinți celebri el a ajuns să fie departe de viața publică. A fost la un moment dat când a participat la o emisiune cu Mihai Morar. A fost foarte dezinvolt atunci.

Era mic atunci când a participat la emisiunea lui Mihai Morar, avea șase ani. A fost tare bun atunci, a făcut spectacol, dar apoi a avut un blocaj.

Apoi nu i-a mai plăcut deloc să apară public. De pe la vârsta de 11-12 ani nici poze pe Instagram nu m-a mai lăsat să fac cu el.  Seamănă mai mult cu tatăl lui aici”, a susținut Vica Blochina pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT