Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Omul pe care stenogramele cu Daniel Niculae și „Bocciu” nu l-au convins: „Greșeala e doar discuția cu Colțescu”

La FANATIK SUPERLIGA au fost analizate stenogramele discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Ungurean „Bocciu” și s-au analizat greșelile comise de președintele Rapidului în acest caz.
26.03.2024 | 14:00
Omul pe care stenogramele cu Daniel Niculae si Bocciu nu lau convins Greseala e doar discutia cu Coltescu
Discuții aprinse la FANATIK SUPERLIGA pe tema stenogramelor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce Liviu Ungurean „Bocciu” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar Daniel Niculae este cercetat în stare de libertate într-un dosar privind constituirea unui grup infracțional organizat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, organele de anchetă au ieșit din nou la atac și au dat publicității stenogramele discuțiilor dintre liderul suporterilor giuleșteni și președintele Rapidului.

Robert Niță nu e convins de stenogramele cu Daniel Niculae și „Bocciu”

În aceste stenograme ies la iveală discuții pe care Daniel Niculae le-ar fi avut înaintea meciului cu FCSB din ultima etapă a sezonului regular cu arbitrul Sebastian Colțescu și acceptul pe care acesta l-ar fi dat pentru folosirea de materiale pirotehncie.

ADVERTISEMENT

„Robert, stenogramele care au apărut începând de ieri… Te-au convins?”, a început „studiul de caz” moderatorul Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți vedea LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, numai pe FANATIK.RO.

„Nu! Cu tot respectul pentru instituțiile Statului, dar nu știu… Și limbajul ăla… Eu am încredere în continuare că Nico nu a făcut niște greșeli atât de mari. Sper să fie vorba despre altceva și să nu fi fost o implicare directă, iar în primul rând îmi doresc ca aceste lucruri să nu afecteze activitate sportivă a echipei de fotbal.

ADVERTISEMENT

Pentru că Nico este apropiat de jucători, are o prietenie cu Săpunaru, liderul echipei, și e greu să te detașezi de prietenul și omul Niculae versus președintele”, a spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

„Eu am o singură virgulă… Pe mine nu m-au convins stenogramele, și dacă alea sunt stenogramele și ăsta e de fapt mobilul acestui dosar, că s-au introdus materiale pirotehnice care pun în pericol integritatea și viața oamenilor, și că de asta au constituit oamenii ăia un grup infracțional, mi se pare un dosar umflat total. Iar stenogramele la fel.

ADVERTISEMENT

Vedem, poate dau și ei în crescendo stenogramele… Un singur lucru nu e ok. Ce căuta domnul Niculae să vorbească el cu arbitrii?”, a continuat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi vizionată și în premieră, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

„Dacă așa s-a întâmplat… El spune că a vorbit cu Colțescu, «E verde, verde». Hai să vedem stenograma discuției. Dacă a fost această discuție, este și ea înregistrată. Și e o greșeală dacă a vorbit. Nu știm dacă domnul Colțescu a anunțat sau nu Comisia”, a intervenit Robert Niță în favoarea președintelui rapidist.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, după apariția stenogramelor dintre „Bocciu” și Daniel Niculae: „Asta e rău pentru el”

„Mie mi-a dat aici o mare virgulă că președintele Rapidului se trăgea de brăcinari cu Sebastian Colțescu. În primul rând că îți interzice Regulamentul. Atenție, fiind meciul cu FCSB. Nu orice meci. Ce este rău pentru Daniel Niculae și pentru clubul Rapid e această imagine care se lasă, că Niculae cu arbitrii sunt așa… Îi sună când vrea el… Și familiar…”, a identificat Horia Ivanovici greșeala imensă comisă de președintele Rapidului.

„Dar nu trebuie să-l suni pe arbitrul de la centru? Îl suni pe ăla din camera VAR, care nu are nicio putere?”, a intervenit din nou Robert Niță, care tot nu este convins de stenogramele date publicității.

„Ba da, are. Colțescu e de fapt șeful brigăzii… Hațegan și cu Colțescu e clar că sunt niște pietre mari, dar nu știu dacă ați observat… În ultimul an, ăla de VAR face cărțile. Asta este rău cu Daniel Niculae… Cu sunatul, cu arbitrii, cu nu știu ce, cu alea… E rău! Nu e ok”, i-a răspuns Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

„Este și e păcat, pentru că Nico avea o imagine impecabilă. Și luând tot ce s-a întâmplat, el ce face? Încearcă să-și ajute suporterii proprii. Și încearcă să nu oprească meciul”, e părerea lui Vivi Răchită despre ce s-a întâmplat de fapt.

„Din punct de vedere regulamentar, si din punct de vedere al competiției, și din toate punctele de vedere, dacă într-adevăr s-a întâmplat așa și Niculae a sunat un arbitru, nu este important numele lui, nu este ok pentru competiție”, recunoaște Niță greșeala lui Daniel Niculae.

„FCSB poate să vină și să spună acum «păi Colțescu l-a chemat la meci pe Hațegan la penalty și Hațegan a mers pe mâna lui». Când au analizat faza de penalty”, e părerea lui Horia Ivanovici despre controversele ce pot apărea în urma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Sebastian Colțescu, fiind completat de Alin Buzărin: „FCSB a spus mai mult decât atât. «Ah, Colțescu? Păi ne-a scos din poartă la Cluj mingea lui Florinel Coman». Și și-a adus aminte de asta. Însă a uitat ce penalty a dat Colțescu în meciul de la Farul. Deci și-a adus aminte doar ce i-a convenit”.

Robert Niță: „Dorința lui Daniel Niculae a fost să-și ajute echipa!”

Totuși, Robert Niță nu e convins sută la sută că discuția dintre Daniel Niculae și Sebastian Colțescu ar fi avut loc și merge pe varianta că președintele doar a vrut să-l liniștească pe liderul suporterilor.

„Eu cred că Niculae a băgat numele ăsta în discuție pentru a se scoate în fața lui Bocciu. «Băi, am vorbit, le dați, dar nu le dați și voi pe teren». Era clar că dacă nu erau date pe teren, nu aveau motivce de ce să întârzie începerea meciului. Astea, dacă tot le faci, nici nu trebuie să le discuți cu arbitrul”, e părerea lui Niță exprimată la FANATIK SUPERLIGA.

„Niculae a vrut doar să ajute galeria, sunt convins. Îl cunosc, pentru el chiar bag mâna în foc. Dar, cum  să spun, arunci un mare semn de întrebare asupra clubului și legat de arbitraj. Știi că lumea zice «Nu s-a dat niciun penalty împotriva Rapidului» și așa mai departe. Și acum tu apari în stenograme Niculae că te trăgeai de șireturi cu Colțescu”, i-a răspuns Horia Ivanovici.

„Din dorința lui de a fi lucrurile bune, de a ajuta echipa, de a nu-și pune propriii suporteri în cap… Păi Rapidul are mare parte din punctele câștigate anul acesta pe Giulești cu ajutorul publicului. Dar nu putem să vorbim la niciun meci că echipa Rapid a fost favorizată de nu știu ce decizie a arbitrilor. El, din dorința de a ajuta echipa, a făcut asta”, a încheiat Niță.

DISCUTIA lui Daniel Niculae cu Coltescu | VAL DE REACTII dupa STENOGRAMELE de la Rapid

ADVERTISEMENT