Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu, prima reacţie după descinderile mascaţilor la Rapid: “M-am speriat!”

Victor Angelescu s-a speriat când a auzit despre descinderile mascaților la liderii galeriei de la Rapid București și ridicarea lui Daniel Niculae pentru audieri.
15.03.2024 | 12:17
Victor Angelescu prima reactie dupa descinderile mascatilor la Rapid Mam speriat
Victor Angelescu, prima reacţie după descinderile mascaţilor la Rapid: “M-am speriat!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae și alte 16 persoane sunt implicate într-un dosar privind introducere în stadion a materialelor pirotehnice. Victor Angelescu a oferit prima reacție după descinderile mascaților la Rapid București la FANATIK SUPERLIGA.

Victor Angelescu, despre descinderile mascaţilor la Rapid: “M-am speriat!”

A izbucnit un scandal imens la Rapid București înaintea derby-ului cu Farul Constanța din play-off. Daniel Niculae a fost eliberat pentru moment, însă președintele giuleștenilor este în continuare cercetat de către autorități.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu s-a speriat când a auzit despre descinderile mascaților la Rapid București la prima oră a dimineții. Oficialul giuleștenilor și-a recăpătat calmul după ce s-a informat, însă consideră că scandalul creat în jurul clubului este exagerat.

„Am același punct de vedere cu al domnului Șucu, tocmai de asta a fost la conferința de presă pentru că am fost la antrenament. Dânsul a declarat ca și conducere, nu cred că trebuie dublat sau triplat. Prima oară când am aflat dimineața m-am speriat puțin.

ADVERTISEMENT

După când am înțeles puțin mai bine despre ce este vorba m-am mai liniștit. Este o anchetă în desfășurare și nu aș vrea să fac foarte multe comentarii, dar cred că este puțin exagerat și puțin tras de păr.

Nu cred că s-a întâmplat absolut nimic în plus față de ce s-a întâmplat în ultimii ani. Nu cred că au fost incidente, chiar a fost un derby care s-a desfășurat în condiții foarte bune cu FCSB. Există o anchetă, cumva de la asta a plecat totul”, a spus Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

„Am discutat cu Niculae, îl cunosc și am toată încrederea în el”

„Faptul că s-au băgat niște materiale pirotehnice de parcă lumea nu știa până acum că galeriile bagă materiale pirotehnice, nu vedeam pe stadion și la televizor că se aprind fumigene și cu pocnitori. Am discutat cu Daniel Niculae, îl cunosc foarte bine și am toată încrederea în el că nu a făcut nimic să fie ilegal.

Este o anchetă în desfășurare și este normal să îi lăsăm să își facă treaba, dar pare că în momentul de față cea mai importantă treabă a noastră este să nu mai aprindem torțe. Nu știu să vă zic de ce este tevatura atât de mare, toate galeriile intră și au materiale pirotehnice.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să îi oprească la fiecare meci pe toți, să îi ducă în fața instanței și să îi lege. Nu știu cum introduc într-un fel sau altul materiale pirotehnice pe stadioane. Se pare că înainte de play-off ne-am trezit că asta este ceva foarte grav.

Colaborăm, înțelegem că legea este lege și știm cu toții că nu este voie cu torțe, materiale pirotehnice pe stadioane. Încercăm și pe viitor sper să respectăm cu toții din ce în ce mai mult acest lucru, pe noi ne-ar avantaja pentru că oricum plătim amenzi foarte mari”, a spus Angelescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

“M-AM SPERIAT!” | Victor Angelescu A DEZVALUIT CE I-A TRANSMIS Daniel Niculae DUPA AUDIERI

ADVERTISEMENT