Sport

Victor Angelescu, ultimele detalii despre doi jucători doriți la Rapid: ”Nu cred că e o chestiune de bani”

Rapid este una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor în această vară, iar Victor Angelescu a vorbit despre alți doi jucători doriți în Giulești.
24.06.2023 | 11:07
Victor Angelescu ultimele detalii despre doi jucatori doriti la Rapid Nu cred ca e o chestiune de bani
Rapid este una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor în această vară, iar Victor Angelescu a vorbit despre alți doi jucători doriți în Giulești. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oficialii rapidiști au oficializat în urmă cu 24 de ore sosirea mijlocașului Cătălin Cîrjan, care va juca la echipa lui Adrian Mutu în următorul sezon sub formă de împrumut de la Arsenal.

Victor Angelescu, detalii despre jucătorii care mai sunt doriți de Rapid

Acționarul clubului Rapid, Victor Angelescu, a confirmat faptul că această campanie de transferuri nu s-a încheiat încă pentru giuleșteni și a oferit detalii despre posibilele sosiri ale lui Denis Drăguș de la Standard Liege și Yuri Matias de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Am avut strategia făcută ca majoritatea jucătorilor să prindă cantonamentul. Mai vizăm unul sau doi jucători și ar trebui să închidem. Nu pot să comentez despre transferul lui Drăguș, suntem în continuare acolo, sper ca la un moment dat să realizăm acest transfer.

Am declarat că ni-l dorim, sper ca până la finalul perioadei de transferuri să realizăm acest transfer, dar noi ni-l dorim. Nu pot să dau detalii! Nu pot să comentez dacă depinde de fotbalist. Am discutat și cu clubul și cu jucătorul.

ADVERTISEMENT

Nu pot să răspund la întrebarea dacă Drăguș vrea să vină la Rapid. Nu cred că e o chestiune de bani, dar e doar părerea mea. Mai suntem în negocieri cu doi jucători. Depinde și dacă vor mai pleca jucători.

Dacă nu, mai sunt 1-2 jucători cu care negociem, sperăm să-i luăm. Dar există și posibilitatea să mai plece. Mai avem nevoie de un atacant și de un jucător polivalent, să poată juca și în bandă, și fundaș stânga. Dar sigur de un atacant”, a declarat Angelescu, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Yuri, șanse mici să mai ajungă în Giulești

În ceea ce privește transferul fundașului central Yuri Matias de la CFR Cluj, despre care FANATIK a anunțat încă de acum o lună că s-a făcut o ofertă oficială, acționarul Rapidului a spus că sunt șanse minime să se realizeze.

”Până în acest moment, transferul lui Yuri a intrat în impas. În acest moment nu mai sunt șanse atât de mari să se realizeze. Nu vreau să intru în detalii”, a afirmat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Cătălin Cîrjan, Rapid i-a mai adus în această vară pe Omar El Sawy de la Csikszereda, Christopher Braun de la CFR Cluj, Iulian Cristea și Răzvan Oaidă, liberi de contract după despărțirea de FCSB, și Borja Valle de la Cartagena.

În plus, giuleștenii vor să-l mai aducă din Gruia și pe internaționalul Andrei Burcă. Din informațiile FANATIK, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, a făcut o ofertă de 600.000 de euro pentru achiziționarea fundașului, dar clujenii consideră suma prea mică.

ADVERTISEMENT