Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid, ofertă oficială pentru Yuri și Braun de la CFR Cluj! Neluțu Varga și-a dat acordul. Detalii de la negocieri. Video exclusiv

Rapid a făcut o ofertă oficială de 550.000 de euro pentru Yuri Matias şi Christopher Braun, de la CFR Cluj. Horia Ivanovici a dezvăluit suma pe care o solicită Neluţu Varga.
29.05.2023 | 11:50
Rapid oferta oficiala pentru Yuri si Braun de la CFR Cluj Nelutu Varga sia dat acordul Detalii de la negocieri Video exclusiv
Rapid, ofertă oficială pentru Yuri și Braun de la CFR Cluj! Neluțu Varga și-a dat acordul. Detalii de la negocieri. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Rapid este cea mai activă formaţie pe piaţa transferurilor în această perioadă. FANATIK a anunţat interesul giuleştenilor pentru Iulian Cristea şi Constantin Grameni, însă Daniel Niculae este gata de primele lovituri de la fosta campioană, CFR Cluj.

Rapid, ofertă oficială pentru Yuri și Braun de la CFR Cluj! Neluțu Varga și-a dat acordul

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Rapid este aproape de a-i transfera pe Yuri Matias şi Christopher Braun de la CFR Cluj. Diferenţa între oferta făcută de Rapid şi cerinţele lui Neluţu Varga sunt destul de mici şi este posibil să avem un acord în scurt timp:

ADVERTISEMENT

“Rapidul, săptămâna trecută, a făcut ofertă de 550.000 de euro la pachet pentru Yuri Matias şi Braun. Neluţu Varga mi-a spus dimineaţă că este de acord să îi cedeze pe cei doi la Rapid, doar că doreşte 750.000 de euro.

«Dacă îmi dau 750.000 de euro, batem palma! Yuri şi Braun, dacă vor, pot să joace la Rapid», au fost cuvintele lui Neluţu Varga. Este o ofertă oficială a Rapidului de 550.000 de euro.

ADVERTISEMENT

“Rapid îl vrea şi pe Boateng, doar că preţul cerut de Neluţu Varga este de 2 milioane de euro”

Neluţu Varga spune că pentru 750.000 de euro cei doi pot să îmbrace tricoul Rapidului. Încă o informaţie, Rapid îl vrea şi pe Boateng, doar că preţul cerut de Neluţu Varga este de 2 milioane de euro.

Acest preţ i-a descurajat şi s-au retras din cursă, din ce am aflat. Dar cred că sunt şanse mari ca Yuri şi Braun să joace la Rapid”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA. 

ADVERTISEMENT

Rapid are 3,5 milioane de euro buget de transferuri!

FANATIK a anunţat că Rapid are un buget generos de transferuri în această vară. Victor Angelescu şi Dan Şucu au pus 3,5 milioane de euro pe masă în perioada de mercato, iar responsabilitatea de a transforma Rapidul într-o echipă care să se bată la titlu îi revine lui Daniel Niculae.

Rapid vrea jucători importanţi de la echipele care au încheiat pe podium în SuperLiga. Giuleştenii au făcut o ofertă oficială pentru Constantin Grameni de la campioana Farul, Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă sunt jucătorii doriţi de la FCSB, în timp ce Yuri Matias şi Braun sunt aproape de a trece de la CFR Cluj la Rapid.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VEZI VIDEO: 

ADVERTISEMENT