Sport

Victor Becali pune tunurile pe șefii lui Dinamo: „Cum să-l aduci pe Bonetti? Nu a mai antrenat de 5-6 ani”

Victor Becali critică numirea lui Dario Bonetti și susține că Dinamo va avea parte de un sezon mult mai greu decât ultimele două, în care a reușit să evite retrogradarea.
25.09.2021 | 12:18
Victor Becali pune tunurile pe sefii lui Dinamo Cum sal aduci pe Bonetti Nu a mai antrenat de 56 ani
ADVERTISEMENT

Chestionat cu privire la situația echipei sale de suflet, Victor Becali nu s-a sfiit să critice în termeni extrem de duri decizia conducerii de-al numi antrenor principal pe Dario Bonetti, în condițiile în care acesta nu mai pregătise nicio echipă de mai bine de 5 ani.

Ce a antrenat? A antrenat ca mine, cât am antrenat și eu. Ce vrei să faci?”, a răbufnit agentul, avertizând, totodată, că evitarea de la retrogradare s-ar putea dovedi un obiectiv mult mai greu de îndeplinit în comparație cu sezoanele precedente.

ADVERTISEMENT

După 9 etape disputate, alb-roșii au doar 6 puncte și ocupă penultima poziție în clasament, la patru lungimi în fața codașei Academica Clinceni. Luni, 27 septembrie, de la ora 21:00, îi așteaptă un nou meci dificil, pe „Ion Oblemenco” din Craiova, în compania echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf.

Victor Becali critică numirea lui Dario Bonetti la Dinamo

Este foarte greu pentru oricine să facă ceva la Dinamo! Nu știu… Cu fotbaliști care nu au jucat ce poți face?  Doar Cosmin Matei a jucat la Farul. Nica nu a mai jucat de ani de zile, Torje a mai jucat, dar nu e suficient… 

ADVERTISEMENT

Dinamo trebuie să joace cu tineri de multă vreme. Nu ar fi ajuns în situația asta. Când a venit Bratu și ziceam eu… Nu ar fi fost în situația asta, pe tineri i-ar fi crescut. Categoric obiectivul e salvarea de la retrogradare. 

Dacă aduci antrenor care nu a mai antrenat de 5-6 ani… Cum să-l aduci pe Bonetti?! Ce a antrenat? A antrenat ca mine, cât am antrenat și eu. Ce vrei să faci? Au avut noroc cu Voluntari și Clinceni și s-au îmbătat cu apă rece. Se vedeau în play-off”, a declarat Victor Becali la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare. Bonetti ar putea continua

Cu Dario Bonetti la cârmă, Dinamo a înregistrat un bilanț dezamăgitor: două victorii (3-2 cu FC Voluntari și 3-1 cu Academica Clinceni) și 6 înfrângeri, printre care și cea la scor de tenis, 0-6, în fața rivalei FCSB. Am putea asista, însă, la o adevărată răsturnare de situație.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, pe 17 septembrie, că italianul nu vrea cu niciun chip să semneze actele de reziliere până nu îi sunt achitate cele două salarii restante (12.000 de euro). Cum echipa traversează o situație extrem de dificilă pe plan financiar, singura soluție ar fi ca acesta să-și ducă la bun sfârșit contractul.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti este în continuare în izolare, nu există noutăți. Din ce am înțeles, el vrea să se întoarcă aici. Dacă va alege să revină la echipă, el va rămâne antrenorul lui Dinamo, pentru că se află sub contract cu noi.

Ar fi complicat să aducem și un director tehnic la echipă, pe lângă antrenorul principal. Deocamdată, echipa este condusă de domnul Colceag.

Dacă Dario Bonetti va alege să semneze rezilierea contractului, atunci se va despărți de Dinamo. Dacă nu va semna rezilierea, el va rămâne antrenorul echipei”, a explicat Iuliu Mureșan, directorul executiv al „câinilor”.

ADVERTISEMENT