Fotbal intern

Victor Pițurcă dă verdictul: „FCSB ar trebui să câștige campionatul. CFR arată ca o echipă de pluton!”

25.03.2021 | 08:20
Victor Piturca da verdictul FCSB ar trebui sa castige campionatul CFR arata ca o echipa de pluton
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a vorbit despre lupta la titlu în Liga 1, iar fostul selecționer o vede FCSB principala candidată la câștigarea cmpionatului, în timp ce despre CFR Cluj spune că arată ca o echipă de pluton.

Victor Pițurcă a vorbit și despre evoluțiile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă în Italia, la Parma, și crede că cei doi mai au de muncit pentru a se impune în Serie A.

ADVERTISEMENT

Totuși, Victor Pițurcă l-a remarcat pe Valentin Mihăilă, despre care a spus că a crescut, în timp ce Dennis Man trebuie să învețe să găsească alte modalități prin care să își depășească adversarii din campionatul Italiei.

Victor Pițurcă o vede campioană pe FCSB

Victor Pițurcă consideră că FCSB este principala candidată la titlu în actualul sezon: „FCSB ar trebui să câștige campionatul. CFR a arătat ca o echipă de pluton, nu mai e echipa care era. 

ADVERTISEMENT

Sper să nu se supere Edi sau cei de la Cluj pe mine, dar ăsta e adevărul, echipa nu mai e ce era înainte. Poate să fie și de la media de vârstă înaintată.”.

„Auzeam zilele trecute că CFR-ul a avut probleme că nu l-a avut la dispoziție pe Gabriel Debejluh… haideți să fim serioși și cu Debeljuh”, a mai spus Pițurcă la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă: „Îmi plac Man și Mihăilă!”

Victor Pițurcă a vorbit și despre performanțele reușite de Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma: „Îmi plac Man și Mihăilă. Nivelul nu și l-au ridicat încă.

Man era într-un mecanism la FCSB, îi mergea jocul, dar în campionatul Italiei nu mai e același lucru, nu poate trece driblând adversarii”.

ADVERTISEMENT

„Mihăilă a crescut, dar încă mai are de tras mult, mai are de muncă”, a mai spus Victor Pițurcă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,22 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT