Fotbal intern

Victor Pițurcă l-a lăsat fără replică pe actorul Mihai Bendeac: ”M-am simțit penibil”. Video

15.04.2021 | 10:26
Victor Piturca la lasat fara replica pe actorul Mihai Bendeac Mam simtit penibil Video
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai în vogă actori, s-a întâlnit cu Victor Pițurcă, unul dintre personajele pe care artistul le parodiază frecvent. Reacția fostului selecționer l-a lăsat mască pe Bendeac.

În scenele sale, actorul a parodiat de-a lungul vremii mai mulți oameni din fotbal, între care Gigi Becali, Anghel Iordănescu, Giovanni Becali, Gică Hagi, Ilie Dumitrescu sau Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Și Victor Pițurcă s-a numărat printre ”clienții” lui Bendeac. Atunci când s-au întâlnit întâmplător, actorul spune că a rămas fără replică după ce a încercat, fără succes, să intre în dialog cu fostul fotbalist.

Mihai Bendeac, despre întâlnirea cu Victor Pițurcă: ”A fost oribil, am ieșit de acolo”

Aproape niciunul dintre oamenii importanți din fotbalul românesc nu au fost ”ignorați” de Mihai Bendeac, scenetele acestuia devenind în timp virale în mediul online. Actorul a povestit cum a decurs întâlnirea cu fostul selecționer, Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

”Am avut o întâlnire într-un magazin. Eu cred că s-a făcut că nu mă cunoaște. Era într-un magazin de cravate, de lux. Am vrut să mă duc să-l salut pe om, să văd cum reacționează. Am intrat și m-am dus direct la dânsul.

’Bună ziua, sper că nu v-ați supărat?!’. ’Pentru ce?’. ’Pentru faptul că vă imit’.  ’Cum mă imiți?’. Am început că pe mine mă cheamă, așa și cutare…S-a făcut că nu mă cunoaște, că n-a auzit niciodată de mine. M-am simțit penibil, a fost oribil și-am ieșit de acolo. Nu cred nici până în ziua de astăzi că nu văzuse nicio parodie”, a povestit Bendeac, pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Leonard Doroftei a avut nevoie de ”întăritor” pentru filmări

Un alt episod rememorat de îndrăgitul actor l-a avut în prim-plan pe fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei. Bendeac spune despre fostul sportiv că este extrem de emotiv și a avut nevoie de multe lichide ca să se relaxeze și să intre în pielea personajului.

”A fost o filmare destul de complicată. El fiind și foarte stresat că era actor și filmarea dura foarte mult, de pe la 7-8 seara, ca să-și facă un pic de curaj și să-i dea încredere, a început să mai bea câte un pic de whisky. Spre final, era anesteziat și de oboseală, dar și din alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Îl puneam la cadru și îl luam câte 2-3 secunde. Până la urmă a ieșit. A fost extrem de drăguț și nicio secundă nu s-a supărat pentru cât de mult l-am chinuit, pentru că l-am chinuit foarte tare”, a povestit actorul, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT