Life

Victor Socaciu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: „Mi-a fost teamă”

05.05.2021 | 10:07
Victor Socaciu primele declaratii dupa ce sa vindecat de COVID19 Mia fost teama
ADVERTISEMENT

Victor Socaciu a oferit primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19. Artistul a fost internat în stare gravă la spital, însă a reușit să scape cu viață de această boală imprevizibilă pentru multe persoane. 

Artistul a oferit un interviu și a vorbit despre clipele grele prin care a trecut din cauza infectării cu SARS – CoV – 2. După ce s-a infectat la începutul lunii aprilie, tratamentul care l-a ajutat să se vindece este  terapia hiperbară.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Victor Socaciu a recunoscut că i-a fost teamă după ce s-a infectat, mai ales că acest virus a curmat numeroase vieți și continuă să o facă și acum, la mai bine de un an de la debutul pandemiei.

Victor Socaciu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19

Invitat în cadrul Ediţiei Speciale prezentată de Sabina Iosub, Victor Socaciu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre momentele pe care le-a trăit după ce s-a infectat cu coronavirus. Deși a fost în stare gravă, artistul a reușit să se vindece în mod incredibil, fiind ajutat de un tratament special.

ADVERTISEMENT

„Îi salut pe toţi cei care sunt acum pe frecvenţa Antenei 3. Îi salut pe distinşii invitaţi şi bineînţeles, te îmbrăţişez, chiar şi numai pentru faptul că ai fost printre primii jurnalişti români care m-au încurajat în momentele grele de la începutul declanşării acestei infecţii. 

Îţi mulţumesc şi acum că îmi dai un prilej unic, totuşi, că există în această lume atâta umanitate, există atâţi oameni minunaţi şi ei trebuie, întotdeauna să îi arătăm publicului. Aş începe să îi amintesc pe câţiva dintre cei care mi-au stat alături, care mi-au dat sfaturi pentru tratament cât mai benefic. În primul rând, coordonatorul tratamentului pe care l-am urmat de la început, deşi aflat la 17.000-20.000 de km distanţă, mi-au fost foarte aproape, zi de zi, noapte de noapte.  

ADVERTISEMENT

E vorba de doctorul Ion Alexie din Las Vegas, pe care chiat şi Antena 3 l-a evocat în mai multe emisiuni şi l-a avut ca invitat. De asemenea, vreau să îi mulţumesc în mod deosebit, domnului doctor Ioan Bogdan Cristian care este şi directorul clinicii de Terapie hiperbară. Este o terapie excepţională şi vindecătoare”, a dezvăluit Victor Socaciu la Antena 3.

Cum se simte acum Victor Socaciu

Folkistul a mai spus că acum se simte bine și că este ușor răgușit în urma infectării, reunoscând că i-a fost teamă pentru viața lui, mai ales că s-a aflat în stare gravă.

ADVERTISEMENT

„Am stat în spital în jur de trei săptămâni. Acum sunt pe finalul tratamentului, deci mai am probabil câteva zile să închei medicaţia respectivă. Am doar o simplă răguşeală, dar în rest mă simt foarte bine (…)

Dan Puric a sărit să mă ajute din primele clipe când a aflat ce mi se întâmplă într-o situaţie de criză şi a încercat să facă rost de bani, să mă ducă în Germania, prin Anglia, prin toată Europa occidentală (…)

Da, mi-a fost teamă, ca oricărui om, sigur că da. Am avut un sprijin de la rude, fetele mele, Iulia şi Ana-Maria. De asemenea, nu pot să nu închei decât cu faptul că, adevăratul loc care vindecă rămâne totuşi familia şi îi mulţumesc mult soţiei mele care a fost în această perioadă, Îngerul meu protector”, a mai spus Victor Socaciu, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT